dijous, 23 d’abril del 2015

Derrota del CF Cullera davant del CD Castelló, en un encontre en el que el CF Cullera anà de menys a més.

Interessant encontre el que es va viure ahir de vesprada al camp de futbol Aèria entre l'equip local molt mermat d ejugadors i el CD Castelló un equip que aspira encara a ser campió de la categoria i que te quasi assegurat el jugar la promoció.
  Els blanc i negres deixavan clar des del principi que volien els tres punts, i ja en els minuts 4 i 6 feren esforçar-se al porter local, el juvenil Alejandro, qui va debutar d'esta forma a Tercera. Al menut 10, el jove porter cullerenc poc va poder fer per evitar que Juanra de cap materialitzara el primer gol visitant a la treta d'una falta.

Tan sols 4 minuts després es tornaria a avançar el CD Castelló esta vegada obra de Meseguer. Haguera pogut acurtar distàncies l'equip local si Marin no haguera errat el rematar una centrada molt bona de Rafa Gimeno quant va botar una falta desde la banda esquerra.
A partir d'eixe moment, i amb l'entrada de Pallarés, el CF Cullera va intentar apretar més i va comptar amb algunes ocassions que la defensa visitant i el porter Campos es varen encarregar de malbaratar. Al minut 36, amb el CF Cullera bolcat en la porteria visitant, una errada defensiva va fer que Ruben Suárez sentenciara l'encontre. Amb este resultat s'arribava al descans.

Tot i el desavantatge en el marcador, el CF Cullera va intentar presionar be a la linia del mig camp del totpoderós CD Castelló, no deixant-lo jugar com ells volien, donant els cullerencs una molt millor imatge, amb molta serietat en el treball realitzat tant en defensa com en el mig del camp. Oscar la va tindre al principi de la represa, però el seu xut se'n va anar alt. El Castelló ho va intentar de totes les maneres, havent de recòrrer al xut des de lluny en les postrimeries del partit ja que el mig del camp i la defensa cullerenca varen estar a un molt alt nivell. Aturades segures d'Alejandro i xuts llunyans de Marc Castells varen posar el punt i final a este encontre, que passarà a la història del futbol local pel debut d'Alejandro i per l'acomiadament de l'afició cullerenca d'un dels grans capitans de l'equip, ABEL PÉREZ, qui torna als EEUU per tal de consolidar l'aventura americana que ja va iniciar la temporada passada. Des d'aci li dessitgem molta sort.
Ara quatre finals,... Esta setmana visita al Crevillent, la següent rebrem a La Nucia, visita a l'Alzira i en la darrera jornada rebrem a l'Aèria a l'Atlètic Saguntino, esperem que ja amb la salvació assegurada i per acomiadar una temporada que, potser... ha estat massa larga, especialment en esta segona volta, amb un nombre tan reduït d'efectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada