dijous, 2 d’abril del 2015

Inusta derrota del CF Cullera en la seua visita a Torrevieja. El CF Cullera va merèixer molt més

Molt mala sort del CF Cullera ahir de vesprada en el Vicente Garcia de Torrevieja, on els de David Gutierrez varen caure de forma estrepitosa per 4 a 1. Un marcador que no diu res del que va passar en el terreny de joc.
El CF Cullera era molt conscient de que podia seguir viu en la competició si aconseguia traure un resultat bo en esta complicada visita entre setmana, i de ben segur que es va intentar amb totes les energies possibles. Amb una plantilla mermada pels motius que ja son de sobra coneguts, es va preparar este ncontre de forma seria. des del xiulet inicial va ser el CF Cullera qui va posar les ganes, eixint amb ràpides contres que anaven fent mal en la disciplina local. En una d'elles, molt ben portada per Abel al minut 32 va estar Manu Gassent qui va encertar de cara a la porteria local, i va avançar als cullerencs. Però en la jugada següent els locals aconseguiren empatar un encontre en el que el Cullera tenia que haver estat més concentrat després d'aconseguir el gol.
Amb eixe empat es va arribar al descans, i tan sols 12 minuts després de la represa, els locals aconseguien capgirar el marcador posant-se per davant. A partir d'ahi, el CF Cullera va passar a ser el calr dominador d e l'encontre, pressionant la porteria local fins l'extenuació. A falta de 15 minuts, els cullerencs encara pensaven que era possible traure alguna cosa positiva, però els locals es tancaven molt be darrere, aprofitant ràpides eixides a la contra que acabaren matant el partit. Al final 4 a 1 i el més destacat, la milloria en el joc cullerenc, la serietat amb la que es va preparar el partit per part de cos tècnic i jugadors, i el debut de Diego en tercera.
Ara a pensar ja en l'encontre davant del Paterna el dissabte dia 4 a les 20 hores.