dilluns, 13 d’abril del 2015

Empat a un gol entre CF Cullera B i el CF Gandia. Els cullerencs meresqueren els tres punts en joc

Molt bon partit el que ahir de vesprada es va poder vore entre el CF Cullera i el CF Gandia, on els locals es varen mereixer, sense cap mena de dubte la victòria. L'encontre va estar marcat per la falta d'efectius dels dos equips, amb banquetes molt reduïdes, però on cal destacar els 13 jugadors que va poder alinear DaSilva. Escamilla, Álex, Raúll, Noel, Óscar, Ricardo, Pallarés, Llorca, Álvaro, Victor, Pau, Polaco y Alejandro.Estos varen estar sens dubte els herois que han estat demostrant al llarg de la temporada el seu amor als colors de la samarreta que porten. Uns jugadors de 10, que malgrat de les adversitats han estat lluitant de valent per tal de fer que el CF Cullera B estiga demostrant alla on va que ganes d'este segon equip hi han. Molts s'han quedat pel camí per falta de motivació o de compromís. Si hagueren estat tots els qui iniciaren este projecte al principi de campanya, de ben segur estriem parlant d'altres posicions i d'altres reptes, per què qualitat hi ha i molta, però... no és pot dirigir un barco en el que els mariners van abandonant a cada port.
Entrant a l'encontre, sens dubte els tres punts es degueren de quedar a casa. La lluita i el treball dels jugadors del filial del CF Cullera va estar inmensa al llarg de tot el partit, amb nombroses ocassions de gol que no es conseguiren materuialitzar. Va estar Llorca, qui al minut 28 va transformar un clar penalty en l'àrea visitant. Un penalty que donava tranquilitat als cullerencs que ho varen seguir intentant.
Ja en els primers compasos del partit es va produïr una jugada semblant en l'àrea del gandia que el colegiat no va voler vore. Abans d'arribar al descans, els visitant tingueren dos ocassion clares que Escamilla es va encarregar de malbaratar.
La segon part va estar un constant domini dels locals, amb mlt mala sort de cara al gol. Amb una falta de punteria que al final els va costar molt cara ja que els visitant varen apretar de valent en els últims 10 minuts, emportant-se al final un punt en el temps de descompte, que no contenta ni a uns ni a altres. L'encontre va servir per a que el porter suplent, Alejandro, debutara com a jugador en el camp Municipal Aèria.
Molt mala sort en el resultat, però un 10 a estos 13 homens que no han baixat la cara pràcticament en el que portem de temporada. Sincerament crec que es mereixen un camp Aèria ple de gom a gom per a demostrar-los respecte. Molt be. FORÇA CF CULLERA B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada