diumenge, 5 d’abril del 2015

Empat a 1 entre CF Cullera i el Paterna CF, en un encontre marcat pel dolent arbitratge, amb penalty inexistent

Empat a un gol entre el CF Cullera i el Paterna CF. Un punt que acosta més als de David Gutierrez a l'objectiu d ela permanència, però que haguera pogut estar més gran recompensa. Un CF Cullera que es va vore en tot moment perjudicat per l'actuació arbitral, qui es va inventar un penalty inexistent, i en canvi va tindre un criteri molt diferent en l'àreal del Paterna, ignorant dos claríssims penaltys i també d'una clara agrassió a Shyllon, amb cabotada incluida davant dels seus mateixos nassos. FATAL Francesc  Baño. Un àrbitre indigne de la Tercera Divisió.
Entrant de ple al que va estar l'encontre, meritòria actuació del CF Cullera al qui havia preparat de forma molt conscient David Gutierrez. Amb una plantilla mermada del que es podria anomenar jugadors titulars, Gutierrez, sancionat esta jornada, i pel seu ajudant Carlos Cabrelles. El CF Cullera era conscient de que es jugava en este encontre la permanència en 3º i des del primer moment es va buscar el gol. Ja al minut tres es va poder avançar en el marcador, però la mala sort va fer que no es poguera transformar un lio en l'àrea visitant a l'eixida d'un còrner.
Al minut 26 Rafa Gimeno trau una falta de forma magistral pero la para el porter visitant Xenxo, després de botarli davant seu. I de nou va estar Rafa Gimeno el protagonista al minut 33, qui esta vegada si que va encertar en la treta de la falta des de quasi 35 metres, batent la porteria del Paterna i avançant als locals. però estava clar que el colegiat Baños volia ser el protagonista i tan sols 4 minuts després va xiular un penalty inexistent en una tangana en l'àrea local que Reyes va transformar en el gol de l'empat. En la darrera jugada d ela primera meitat, mans clares en l'àrea del Paterna que el colegiat i l'asistent no volgueren vore. Amb este empat es va arribar al descans.
En la segona meitat, tots dos equips tingueren ocassions per a poder endurse els tres punts, amb un Paaterna amb ganes i un CF Cullera que, malgrat d'estar tocat per com s'estava desenvolupant l'encontre, encara va traure forces per a aconseguir lluitar pels tres punts. Aaron ho va intentar un parell de vegades, i l'entrada de Nemesio i d'Ernest (lesionat al muscle dret) varen donar més ganes i en els darrers minuts l'encontre s'haguera pogut decantar del costat local. Tot i aixó val a destacar dos grans intervencions de Lucas Luz, qui va estar inmens davant de dos xuts potents i col·locats de Reyes, i salva al CF Cullera qui amb este punt veu que la meta dels 45 per a la salvació cada dia està més a prop.
Un aplaudiment a jugadors i cos tècnic, que estan lluitant de valent, amb els efectius que queden, per tal de que la permanència siga un bon repte a superar i que segur que s'aconseguirà en les següents jornades.
Ara queden tres encontres fora i tres en casa. Visites a Sant vicent de Raspeig, Crevillent i Alzira  i com a locals rebrem en l'Aèria a Novelda, La Nucia i At Saguntino. El calendari no és gens fàcil, però cal confiar plenament en este equip i amb el cos tècnic, per què ganes no en falten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada