dilluns, 5 d’agost del 2013

Balanç de la Junta Directiva del CF Cullera del que portem de pretemporada



EL C.F. CULLERA EN TERCERA DESPRÉS DE 20 ANYS. PRIMERS PARTITS DE PRETEMPORADA

Esta temporada 2013-14 serà per al Club de Futbol Cullera especialment dificultosa a l´hora que il·lusionant donat que un bon nombre dels seus diversos equips afronten reptes esportius molt importants que alguns casos seran també històrics.
El amateur A que va aconseguir un treballat ascens a Tercera en dos eliminatories sufrides, davant Alqueries i Benigànim, i aon els afcionats recolzaren de forma important l´equip, afronta ara un repte excepcionalment dificultós en una categoria on militen històrics del futbol Valencià com Castellò o Alzira. L´equip coptarà amb la base de cos tècnic i jugadors de l´any passat, continuant jugadors tan importants com Edu López o Castander, als que es sumen entre altres jugadors de casa com Iznardo, Ernest o Abel. L´equip serà reforçat amb jugadors amb experiènica en la categoria com Carrillo o Da Silva, conforman el que es pretén siga un equip sòlid que tractarà de fer un bon paper en la nova categoría. La pretemporada discurrix amb normalitat alternant-se moltes proves, en el que jugadors del filial com Migui o Nando estan tenint un paper destacat, i obtenint-se resultats diversos. Victoria al camp de l´Elx B (2-3), al campdel Castellonense (0-1) i a l´Aéria davant el Burjassot (1-0), empat  a Massanassa (1-1) i derrota per la mínima a l´Aeria davant el Saguntino (0-1).

El filial en els primers dies d´Agost ha représ l´activitat apostant per la continuitat del seu cos tècnic (Héctor Costa  i Salva Lluna, amb Juan Garrigós de Delegat), aixina com del grup de jugadors locals que l´any passat aconseguiren una meritòria sèptima plaça i que volen seguir creixent en la temporada que ara comença, tant a nivell col·lectiu en la categoria, com a nivell individual per part d´uns jugadors que enguany a més deurien tindre oportunitats en el primer equip donada la limitació a 16 jugadors majors de 23 anys que existeix en Tercera. En els primers dies d´agost el filial te previst el primer amistós a l´Aeria davant el Xeraco.

Elx Ilicitano 2- CF Cullera 3

Castellonense 0 - CF Cullera 1

Massanassa  - cf Cullera 1
Els Veterans de Tomàs tractaran de ser un equip de referència en la seua lliga federada un any més, posant-liu difícil al potent Picassent i superar als sempre dificultosos Almussafes i l´Alcudia. L´escola te per davant reptes especialemnt importants en el cas del juvenil i el cadet.
El nostre club, que continúa creixent, seguirà enguany amb màxima il·lussió treballant de forma desinteressada en foment de l´esport en general i del futbol en particular.
Per això mateix, i agraïnt sincerament la bona resposta que ja estem tenint en el retorn
a Tercera, enguany més que mai els demanem que ajuden al Cullera recordant-los que poden retirant pases de soci o aportant col:laboracions en l´establiment “Alimentación Rubén” en C/ Pati de l´Esglèsia, 8. Agraïm a patrocinadors i aficionats la seua col:laboració i suport que són part fonamental dels èxits aconseguits i prega recolçament de cara al reptes esportius que cal afrontar esta temporada. Com sempre poden contactar amb nosaltres al correu electrònic cfcullera@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada