dimecres, 7 d’agost del 2013

Empat a un gol del CF Cullera davant de l'Alginet. Ara hui en l'Aèria visita de l'Alboraia


Continua la pretemporada del CF Cullera i els de David Gutierrez es varen desplazar ahir a la vesprada al camp de l'Alginet. El tècnic cullerenc continua aprofitant estos partits per tal d'anar provant jugadors que estan provant en el primer equip i va podent traure ja les primeres conclusions. 
l'Alginet va demostrar que volia fer un bon partit davant del CF Cullera i varen eixir a per totes, avançant-se en el marcador en la primera meitat gràcies a un gol de penalty.
Ja a la segona part, després de nombrosos canvis per part d eles dos banquetes, el CF Cullera va aconseguir empatar l'encontre a un gol, el que ja va estar el marcador final d'este amistós de pretemporada estival.
Moltes proves i moltes ganes, especialment per part dels jugadors més jovens que saben que no van a tindre massa minuts en este equip en la Tercera Divisió, però que volen demostrar que es pot comptar amb ells.
Ara esta vesprada a les 20 hores amistós a casa davant de l'Alboraia UD. El dia 9 es visitarà a la UE Tavernes, el dia 14 a la UE Quart i ja el dia 17 la presentació oficial del CF Cullera a cas a davant d el'Olímpic de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada