dimecres, 7 d’agost del 2013

Victòria del CF Cullera en nou nou amistós de pretemporada, esta vegada per 5 a 3 davant l'Alboraia

Interesant amistós el que s'ha pogut vore esta vesprada al Camp de Futbol Aèria, en el que per damunt de tot, els prop de cent aficionats que s'han donat cita han pogut gaudir d'un bon espectacle futbolístic. Després de l'empat a un gol d'ahor en el camp de l'Alberic, semblaba que els jugadors del CF Cullera anaven a prendre's este encontre davant de l'Alboraia d'una altra manera i així ha segut
Els cullerencs han eixit molt ben enxufats en la primera meitat i ja al minut 14 Jabu avançaba als locals després d'una magistral jugada d'Abel, amb retall inclòs. A penes 10 minuts després, el mateix Abel, en una de les seues clàssiques internades va estar tombat dins de l'àrea, decretant el colegiat la pena màxima que va transformar Da Silva. Dos minuts després era el torn de Civera qui posava el 3 a 0 amb que s'arribava al descans.
En la represa els de l'Alboraia han eixit un poc més concentrats en el partit, i en els mints 12 i 14 retallaven de forma perillosa les distàncies. Però de nou ha estat Jabu qui donava tranquilitat als locals amb dos gols més el segon d'ells en una jugada especialment trenada entre el mateix Jabu i Civera que acaba amb gol. Els visitants encara han aconseguit retallar amb un nou gol que posaria el definitiu 5 a 3.
Este encontre ha servit per a que en la segona meitat el preparador local efectuara nombrosos canvis que han servit per anar veient les evolucions de la gran majoria de jugadors sobre el terreny de joc.
Ara continuen els amistosos els dies 9 i 14 fora de casa davant del Tavernes i el  Quart i la presentació Oficial el dia 17 d'agost davant el?Olimpic de Xàtiva de Segona B-