dijous, 1 d’agost del 2013

Continua la pretemporada del CF Cullera. Ahir victòria per la mínima en el debut a casa davant del Burjassot

Quadre: Quique Sanz

Tercer encontre amistós de pretemporada i tercera victòria consecutiva del CF Cullera que entrena David Gutierrez. Després de les victòries davant de l'Elx Ilicitano i del Castellonense, els cullerencs rebien ahir, en el seu debut davant de la parròquia local, a un Burjassot que va estar fins a l'últim segon de la promoció davant del Torre Llevant, amb un peu en tercera, però que al final no va poder ser.
L'encontre va estar molt seriós per les dos pentitats, amb molt de control per part dels dos equips, però amb dos parts molt diferenciades. En la primera meitat, els homens de "Guty" varen dominar un partit en el que son de destacar les nombroses ocassions de les que varen gaudir els locals, especialment Jabu, qui en va tindre tres molt clares, una d'elles en un llançament de falta que es va estavellar en el pal.
La segona mitat va servir per a que les dos banquetes donaren oportunitats a altres jugadors i es produiren nombrosos canvis, amb noves ocasions per al CF Cullera, ocasions que no es veien traduides en gols, fins que en les postrimeries de l'encontre va estar Abel Pérez qui es va encarregar de materialitzar una bona jugada que va servir per a sumar la tercera victòria consecutiva del CF Cullera en esta pretemporada.
Ara, quatre encontres quasi quasi consecutius. Demà mateixa visita al camp del Massanasa, dissabte de nou en l'Aèria davant de l'Atc. Saguntino, el dia 6 d'agost es visitarà el camp de l'Alginet i el dia 7 d'agost de nou en l'Aèria contra l'Alboraia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada