dissabte, 24 d’agost del 2013

Jove Español 0 - CF Cullera 0. El CF Cullera comença la temporada a 3ª amb un empat




Jornada històrica la que hui a viscut el CF Cullera a Sant Vicent del Raspeig. Després de més de 20 anys, els cullerencs han disputat de nou un encontre a la Tercera Divisió i ho han fet davant del Jove Español alacantí.
Fotos: Juanjo Magraner
L'encontre ha estat un clar partir de primera jornada de lliga, amb dos equips molt igualats, i en el que han predominat més les defenses que els atacs. Els locals han portat a l'equip de David Gutierrez al seu terreny, sense mig del camp, amb jugades molt aïllades i en un duel en el que els del CF Cullera han posat més empeny i ganes, però que no s'ha vist traduït en un clar avantatge en el marcador.

La segona part ha representat una gran milloria per part del CF Cullera que ha buscat de totes totes endur-se els tres punts en joc, però al final no ha pogut ser i en les postrimeries d el'encontre ha estat a punt de donar la sorpresa el Jove Español, al minut 87 amb una volea que ha eixit alta. Els cullerencs ho han intentat to al llarg dels 90 minuts, en especial per les dos bandes, però la sort hui no estaba de cara.
Al final, resultat just i primer punt que viatja esta temporada per als de l'Aèria

Ara, la pròxima jornada en el cap de futbol Aèria, debut davant dels aficionats locals d'este CF Cullera que està il·lusionant. Els cullerencs rebran la visita d'un Novelda que està cridat a ser un dels gallets d'este grup Sisè de la Tercera Divisió

Grafica: Quique Sanz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada