diumenge, 5 de gener del 2014

Important victòria del CF Cullera davant del Paterna CF

Mal encontre el que hui s'ha pogut vore en l'Aeria entre dos equips de la part alta de la taula, els locals, el CF Cullera i el Paterna CF.
En els prolegòmens de l'encontre s'ha guardat un minut de silenci en la memòria del qui fora president del CF Cullera Ernesto Mari Ibor.
Cap dels dos equips han demostrat el seu nivell, tot i que si algu ha volgut emportar-se els tres punts eixe ha estat unicament el CF Cullera.
Els de Guty han iniciat l'encontre apretant de valent i ja en els primers minuts han tingut alguna ocassió, però no ha estat fins els minut 17, quant Castells ha tret una pilota des del seu camp  a la banda a Abel, qui ha centrat a l'àrea, materialitzant de forma magistral Guillem el primer de la vesprada, un Guillem que ha tingut mala sort i al 24 ha hagut d'estar subsituit per Beni per lesió al bessó.
El Cullera ha estat dominador sense massa clares ocassions, davant d'un Paterna CF que no ha demostrat el seu lloc a la taula.
Els cullerencs han demostrat a la represa que volien els tres punts que els acostaren a la zona de promoció i de fet ho han intentat. Al 48 Da silva ha estavellat una jugada de forá al travesser i al 55 el mateix Da Silva ha materialitzat el millor gol que s'ha vist esta temporada a l'Aèria, però incomprensiblement a instàncies del linier, el col·legiat de l'encontre, Ruben López de los Mozos l'ha anulat.
Al final, el Cullera buscant porteria visitant, amb un Edu Lopez que ho ha intentat de totes maneres i els visitants provant alguna contra que s'ha trobat a Castells i a Carlos pletòrics, els tres punts s'han
quedat a casa. El CF Cullera segueix progressant i ara el dissabte el segon classificat, el Jove Español, a l'Aèria... tres punts que poden posar definitivament als cullerencs en llocs de promoció. Caldrà anar de forma massiva a animar... Tots junts podem. FORÇA CULLERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada