diumenge, 19 de gener del 2014

Valuós empat del CF Cullera en el camp de la Magdalena de Novelda. Els cullerencs han estat buscant els tres punts fins el final

Foto de Joan MonaDj.Esta vesprada,el  CF Cullera s'ha enfrontat en el camp de la Magdalena a un dels equips més potents de la categoria, no debades és l'equip menys golejat de la primera volta. En la primera meitat, els dos equips han mostrat un excessiu conservadurisme o potser massa respecte. Cap dels dos equips han creat clares ocassions, tot i que el CF Cullera ha tingut un parell de bones. Al final dels primers 45 minuts el marcadors està reflectint el mateix marcador de l'inici del partit. Novelda CF 0 - CF Cullera 0.
La segona meitat s'ha iniciat amb un clar domini dels de David Gutierrez, els quals han estat provant de totes les formes possibles emportar.-se els tres punts en joc per tal de consolidar-se en la part alta de la taula.
Els del CF Cullera han creat clares ocassions, especialment després del canvi del minut 70 en que Guillem ha substituït a edu Lopez. A partir d'ahi, els del Cullera han comptat amb clares ocassions, Da Silva, el mateix Guillem, i sobretot creant molt de perill per la banda esquerra de la ma d'Abel. En l'últim quart d'hora sols ha existit un equip que ha dominat clarament l'encontre, el CF Cullera i un Novelda que intentaba eixir a la contra, però que en els 90 minuts no ha estat capaç de xutar entre els tres pals ni una sola vegada.
Un empat que serveix per seguir sumant, però que fa que el gol average davant dels alacantincs siga contrari al CF Cullera ja que en la primera volta en l'Aèria, es va produïr un empat a dos gols.
Esta setmana que ve, visita dels líders, Eldense, i a la següent visita a Castalia per a enfrontarse al CD Castelló.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada