dilluns, 27 de gener del 2014

Resultats dels diferents equips del Sucro Cullera Fs

RESULTATS DE L'ESCOLA DEL SUCRO FS CULLERA.
PREBENJAMÍ
Victoria dels menudets de l’escola, huí ha canviat la sort i després d’un partit de poder a poder el Sucro s’ha endut els 3 punts. Bon partit realitzat encara que el marcador havera pogut ser més ampli si no s’haveren regalat 4 dels 6 gols del Picassent. Els gols han segut 4 de Mark Melia, 2 de Pau Montagut i 1 de Miquel.
BENJAMÍ A
Partit dominat d’inici a fí pels visitants. Gran joc colectiu desplegat pel Sucro, que conseguiren obrir el marcador i endur-se els tres punts.
ALEVÍ
Molt bon partit el que es va poder vore al pavelló cobert, el Sucro començava avantçant-se al marcador, amb moltes ocasions errades, però a la fí, victoria i tres punts molt ben treballats.
INFANTIL
Partidàs del infantil al pavelló. La primera jornada de la segon volta comença amb optimiste per als d’Omar Vargas. El equip demostrà que sap fer fútbol sala i així ho demostra el marcador, derrotant a un equip que en la anada va fer al Sucro pedre inmerescudament els tres punts. La setmana que ve seguirán amb el próxim objectiu, el Alboraia, en el qual ens va derrotar a casa en l’anada. Molta sort i a seguir així campions!
FEMENÍ
Partit complicat per a les nostres xiques que s’enfrontaven al líder de la categoría. La primera part acaba amb un 5 – 0 per a les locals però amb bona sensació per al equip del Sucro. En la segona part les de Vilamarxant baixaren un poc el ritme i el Sucro ho va aprofitar fent el 5 – 2. Poc va durar l’esperança de la remuntada perqué les locals feien els 4 gols que dixaven al Sucro sense cap opcio. Bona sensació de equip i molt bon compayerisme. 1,2,3 Sucro!