Resultats i cròniques dels diferents equips del Sucro Cullera Fs

DIFERENTS RESULTATS DEL SUCRO FS CULLERA
PREBENJAMÍ
Jesús Maria D 0 – Sucro 16
Partit sense color, dominat de cap a fi pel Sucro, una gran victoria amb un bon joc.
BENJAMÍ A
Sucro 8 – Socorro 1
Partit complicat i amb molta intensitat inicialment. Els locals s’avançaren als 10 minuts de joc de la primera meitat amb un bon gol de Carles. Socorro reaccionà i marcava l’empat als pocs minuts, però eren els riberencs els que tornaven a posar el desnivell en el casiller 2 – 1 i amb això arrivaren al descans. La segona meitat el Sucro va tindre moltes ocasions i així ho reflexa el marcador final.
BENJAMÍ B
Jesús Maria B 7 – Sucro 1
Gran partit contra el líder. A mesura que avança la temporada es pot vore la milloria del equip. En la primera meitat 3 – 0 s’arrivà al descans amb clares ocasions per als de la Ribera. La segona meitat arrivaria el 3 – 1 i faltant poc han arrivat els gols de Jesús Maria, en la que hi havien dubtes en més d’un d’aquests. Hi ha que remarcar el gran treball defensiu que s’ha vist per part del nostre equip Benjamí.
ALEVÍ
Maristes UPV 4 – Sucro 3
Partit marcat per la falta d’intensitat del Sucro i pel nivel d’arbitratge. Als minuts de joc s’avançaven els locals, encara que poc els ha durat perquè Carles T. empatava als pocs minuts. En la segona meitat tornaven a ser els de Valencia qui es possaven per davant, així fins al 3 – 3. I als pocs minuts per a la fi, Maristes feia el definitiu 4 – 3 final.
INFANTIL
Valencia FS 3 – Sucro 2
Partit esplèndit, el que es va poder vore al pavelló de San Isidre de Valencia. Un gran joc dels visitants que no va poder endur-se la victoria. Assetjant al rival amb porter-jugador els ultims 10 minuts de la segona meitat. La próxima jornada es veura les cares amb el Maristes UPV, on en el partit d’anada ja hi hagueren opcions i que de ben segur es pot traure coses positives.
CADET
Salesianos 0 – Sucro 5
Partit en un clar domini visitant, impossaren un joc de 4 molt ben organitzat. En la primera meitat el resultat reflectia un 0 – 3 i ja en la segona remataren el marcador amb dos gols més. Hi ha que remarcar el paper defensiu amb 0 gols durant tot el partit.
FEMENÍ
Sucro 2 – Penyaroja 1
El partit va començar amb una defensa esplèndida dels locals, que impedien les accions d’atac del Penyaroja i aprofitaven les contres. El primer gol el va fer Alexia a pase d’Anael i arribaren al descans. La segona meitat va ser un poc diferent ja que el Sucro va ixir confiat i les visitants aprofitaren un penal per empatar el partit. Una vegada despertes després del empat el Sucro tornava a la carrega i era Anael qui tornava a possar per davant al Sucro, i amb el 2 – 1 s’arriba a la fi del partit. Hi ha que destacar la primera victoria a casa de les nostres xiques.