dimecres, 2 de setembre del 2015

Canvi IMPORTANT a la banqueta del CF Cullera



La junta directiva del CF Cullera ha prés la determinació, a tan sols 5 dies per a començar la próxima temporada, de realizar un canvi en la banqueta de l’equip riberenc. Davant dels dolents resultats de la pretemporada, aixi com la falta d’enteniment, i intentant buscar un revulsiu que motive a esta jove plantilla, i d’acord amb l’anterior entrenador Carlos Llorens, s’ha decidit donar la baixa com a màxim responsable tècnic al mateix, volent agraïr-li des de la Directiva que presideix Abel Peralta l’esforç i interés mostrat en este mes al front del primer equip.
S’ha intentat buscar ara un entrenador amb experiencia, i coneixedor de la categoría de preferent, i ha estat el gandienc Luís Román en qui la secretaria tècnica del club, juntament amb la directiva, han dipositat la seua confiança. Un home treballador en el futbol base i sobretot una persona molt amant del futbol amateur i amb una llarga i dilatada trajectòria.
Compta amb el carnet d’entrenador nivel 3 des de l’any 2006, havent entrenat al cadet de l’Almoines en els anys 95, 96 i 07, als juvenils del Benirredrà els anus 97 i 98, als cadets del Beniopa del 98 fins el 2001, al primer equip del Beniopa en Preferent la temporada 2001/2002, del 2002 al 2004 va entrenar als cadets del CF Gandia, passant la temporada 2004/2005 a entrenar als juvenils del mateix club. En les temporades 2006 i 2007 va entrenar a l’Oliva en Tercera divisió. La temporada 2009/2010 va entrenar al Ciutat de Gandia en la Regional Preferent entrenant l’any seguent a l’Altea en 3ª Divisió. La temporada 2012/2013 va estar d’scoutiing per a l’Orihuela, havent entrenat la pasada campanya al Juvenil de la UD Tavernes en la 1ª Regional.
Des del mateix club ara el que es dessitja és que amb l’arribada de Luis Román, es cree l’estabilitat necessaria i es corregixquen algunes mancances que tenia l’equip. Per tal de començar amb tranquilitat esportiva esta temporada, que s’iniciarà el pròxim diumenge dia 6 de setembre, a partir de les 18 hores en l’Aèria davant del San Pedro, del Port de Castelló. El cos tècnic el completaran Pau Manuel com a preparador físic i Diego Gonzalez com a fisioterapeuta.
Des de la directiva es recorda als socis i aficionats que està en marxa la campanya de renovació d’abonaments, i que els joves components de la plan tilla actual, necessiten més que mai del recolzament dels aficionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada