dilluns, 28 de setembre del 2015

Jornada 4 en Regional Preferent. CD Alcora 3 - CF Cullera 0

LLIGA REGIONAL PREFERENT G1 - JORNADA 4
CD L’Alcora 3–0 CFCULLERA
Aquest dissabte, el CF CULLERA ha disputat el quart partit d’aquesta temporada, a L’Alcora, amb el resultat final de 3-0 per als locals.
Després d’una primera part intensa i molt igualada a “El Saltador”, el partit es va decantar per als locals en la segona. Als 10 minuts obrigueren el marcador després d’unes mans del davanter que l’arbitre no va senyalar i, 10 minuts després conseguien augmentar la diferència, amb el segon gol. Des d’eixe moment els de Luis Roman estiren linies, permetent que els taulellers aprofiten el seu joc a la contra, fins que en el 88’ arrivà el tercer gol, en un més que dubtós fora de lloc.
Segon victòria local pel mateix marcador i quarta derrota del CF CULLERA, que queda cuer i com a únic equip que encara no ha conseguit puntuar en aquest campionat.
La pròxima setmana rebem a l’Aéria al CD Castelló B que està dotzé a la classificació amb 3 punts, després d’empatar 3 dels 4 partits que ha disputat. Com a visitant ha empatat els dos partits que ha jugat.