dilluns, 21 de setembre del 2015

Derrota per la mínima del CF Cullera davant del CD Benicàssim en l'encontre solidari amb els malalts d'Alheimer

Mal resultat del CF Cullera, tot i que per joc, a l'igual que en els dos encontres anteriors, haguera hagut de mereixer molt més. L'encontre davant del CD Benicassim s'encetaba amb un gest solidari del CF Cullera amb els familiars dels malalts d'Alzheimer, amb motiu de que el dia 21 de setembre se celebra el dia mundial de la lluita contra la malaltia. Membres de l'Associació local AFACU, acompañades pel regidor delegat d'esports Javier Cerveró i els dos equips, han eixit al camp portant una pancarta i han realitzat la treta d'honor de l'encontre.

Entrant al que ha estat l'encontre en si, val a dir que els de Luis Román s'han pres molt en serio este inici de campanya. i els cullerencs no estan tenint sort, ni amb els resultats, ni amb els arbitratges que estan tocant-los. No es normal que un equip com el CF Cullera acabe amb nou tarjetes grogues i una roja, 7 d'elles per protestar i que l'equip visitant, que des del minut 1 s'ha dedicat a repartir llenya, sols s'emporte dos cartulines.
Tret d'aixó, que ja es un handicap prou important, els jugadors del CF Cullera han merescut molt més davant del CD Benicassim, qui sols han arribat a la porteria defesa per Alex en tres ocassions en tot l'encontre i han fet un gol en una nova errada defensiva.
En els principis de l'encontre, el CF Cullera va començar a dominar el partit, pero sense crear clares ocassions. Els visitants s'acostaren en dos ocassions a l'àrea sense crear perill. En canvi els locals varen tindre ocassions molt clares, contabilitzant-ne fins a 5 clares. Una xut de falta de Jose, altra de Diego, una doble ocassió per a Raul i Jose i una altra de Kike Fort. Tot i el domini cullerenc, al descans s'arribava amb el marcador reflectint un empat a 0.
La segona part es va iniciar seguint els mateixos paràmetres amb els que es va acabar la primera. Al minut 55 ocassió clara de nou per a Kike Fort, que no aconseguix centrar el xut i se'n va per dalt del travesser. En la jugada següent, els visitants varen tindre una clara ocassió en la que el porter local Alejandro li va traure un baló a Titi. Però la jugada clau de l'encontre arribava al minut 63 del partit en el que en un centre desde la banda dreta, el jugador visitant Bou talla la trajectòria de l'esfèric de forma clara amb la ma. El linier va dubtar i l'àrbitre d el'encontre va manar seguir el joc. Penalty clamorós en l'àrea del CD Benicàssim que el col·legiat Donat Lledó va ignorar, perjudicant de forma clara al CF Cullera, tal i com ja habia fet al llarg de tot l'encontre, sancionant als locals amb tarjetes grogues inexistents i permetent el joc dur dels visitants.
Si no era prou el fet d'ignorar el penalty comés pels visitants, tres minuts més tard deixava als locals amb un home menys, en expulsar amb rotja directa a Raül..
Un minut després ho tornaven a intentar els cullerencs, esta vegada amb un xut de fora l'àrea de José que el porter visitant va aturar en la mateixa soca del pal esquerre de la seua porteria.
Un doble canvi que va efectuar l'entrenador visitant va tindre els seus fruits ja que la jugada del gol visitant arribava per part dels dos jugadors que havien acabat d'entrar al terreny de joc. Marko centra desde la banda dreta i Joan, lliure de marca, aconsegueix batre a Alejandro, qui no va poder arribar a la pilota.
A partir d'aci, el CF Cullera, amb un home menys, es va bolcar en la porteria visitant, però la veterania de la zaga del Benicassim va impedir que es poguera materialitzar eixe domini amb algun gol local, acabant el temps reglamentari amb el marcador reflectint el 0 a 1 favorable als visitants. Tres punts més que fuguen de l'Aèria, i de nou per culpa del dolent arbitratge rebut pels cullerencs.
La pròxima setmana visita al camp d el'Alcora, equip que ha guanyat un encontre, ha empatat un altre i ha perdut també un. Un encontre molt apropiat per vore si la progressió en el joc del CF Cullera es materialitza, per fí, amb resultats.