dissabte, 12 de setembre del 2015

Canvis, baixes i reforços al si del CF Cullera



Després del canvi d’entrenador i una vegada iniciada la temporada, han hagut que reseñar algunes baixes i altes en el si del CF Cullera. Dels jugadors amb els qui es va presentar l’equip cal destacar les baixes d’Elies i de Dani Sabatés, tots dos jugadors havien arribats procedents de l’equip juvenil del Tavernes Blanques i per decissions personals han abandonat l’equip.
 
Jordi Ribera, Quique Ruis, El president Abel Peralta, Raki i Quique Fort
A estes baixes cal sumar-les les altes que s’han produït al si de la plantilla que entrena Luis Román, i que son les següents: Quique Ruiz (davanter o migpunta, depenent de les necessitats de l’equip ), i Jordi Ribera (central) formats i provinents de l`escola de la UD Tavernes, a més del central Juan Carlos Diez “Raki”. A ells cal afegir dos reincorporacions a l’equip com son la de  Kike Fort (davanter o migpunta) jugador que milità en el CF Cullera desde l`ascens de 1a Regional a R. Preferent, on va ser màxim golejador,  arribant a debutar a 3a divisió amb el CF Cullera. I també la incorporació del jove Manu( Lateral dret) jugador 1r any de amateur provinent del juvenil.
Amb estes incorporacions es dona pràcticament per tancada la plantilla, tot i que el cos tècnic no descart la incorporació d’algun jugador que es puga adaptar a les característiques de l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada