diumenge, 6 de setembre del 2015

Robo al CF Cullera davant del CF San Pedro.

Debut agredolç en la regional Preferent grup I del CF Cullera davant d'un bon rival com va ser el CF San Pedro del Grao de Castelló. Bon partit dels homens de Luis Román, en un partit marcat a les clares pel dolent arbitratge de Manuel López de la Torre qui ha perjudicat en tot moment als locals.
L'encontre s'ha inciat amb un clar domini local, fruit del qual ha arribat al minut 5 un gol de quique Ruiz, que incomprensiblement ha anulat el seu auxiliar oer fora de joc inexistent. el Cullera ha continuat atacant i per mala sort per als locals s'han repetit algunes errades de la pretemporada, que el nou entrenador Luis Román, haura de corregir. Una errada defensiva ha permés que els visitants, en la primera jugada que s'acostaven marcaren el 0 a 1, obra de Quique Ribes, un dels jugadors més destacats per part dels visitants. En el minut 15 el CF Cullera ha tingut l'empat en un centre de David que ha cabotat Raul, reconvertit a davanter centre que la ha deixat per a Jose que no ha pogut transformar.
A rengló seguit l'han tinguda els visitants en una clara ocassió d'Hector Pino. A partir d'ací, els locals han tingut fins a quatre clares ocassions de gol, totes desbaratades, de forma injusta pel linier Ruben Granero, qui ha estat perjudicant als locals en cadascuna de les accions que han dut a terme en la primera meitat. Al minut 37 de nou l'han tinguda els visitants amb un tir al pal de Defez que ha estat contrarestat per una molt bona jugada de Jose per banda esquerra que ha centrat i que Raul ha transformat en l'empat a un gol. Però ben poc a durat l'alegria als locals, ja que dos minuts després, quasi a la treta del mig del camp, Defez materialitzaba el segon dels visitants, amb el qual s'arribaria al descans.
En la represa els locals han eixit a vore si podien traure alguna cosa positiva, amb alguns canvis tàctics que han portat alguna milloria en el joc del CF Cullera. Al 47 ocassió de Quique Ruiz que ha desbaratat Cardiel. El joc ha começat a embolicar-se al mig del camp, amb possessions per als dos equips, però sense crear clares ocassions exceptunat un xut de falta dels visitants que ha eixit fregant el pal d ela porteria defesa per Fran. l'oacssió de nou ha arribat per als locals per partida doble. al minut 64 la te Baldo, qui sense porter, però molt escorat envia un baló al poste, i a rengló seguit l'ha tinguda Raul, però ha encertat el porter visitant.
Al 75 ha arribat la sentència visitant amb el tercer gol, obra d'Hector Pino. La última de l'encontre, amb un CF Cullera bolcat en l'àrea visitant l'ha tinguda Quique Ruiz, però ha eixit fregant el pal esquerre d ela porteria visitant.
Bon partit dels dos equips, i un resultat massa abultat pel que s'ha vist hui en l'Aèria. Bon partit local, molt per damunt de que s'habia vist en la pretemporada, la qual cosa fa pensar en positiu. La pròxima setmana a Albuixech, a pels tres punts.