diumenge, 30 d’octubre del 2016

Després de l'abultada derrota de la passada setmana, el CF Cullera torna a creure en ell mateix i s'adjudica la victòria davant el CD Polop

Segona victòria consecutiva en el Aéria del CF Cullera amb un equip que va demostrar que ganes de fer-ho bé i que en cap moment baixà la guàrdia, malgrat les adversitats. 
El tècnic local Pepe Pintos va haver de confeccionar un equip de circumstàncies per lesions, problemes personals i alguns d'altres índoles que no li permetien comptar amb l'equip de gala. 
El CF Cullera i el CD Polop s'enfrontaven en un duel de la part baixa de la taula i tots dos conjunts conscients de la necessitat d'aconseguir una victòria necessària que els fera eixir de la zona de descens. Era tal el respecte a no perdre de tots dos conjunts que fins a quasi finalitzada la primera part no arribarien accions clares de perill per a cap dels dos contendents, havent de ser el Cullera en les acaballes del primer temps els que les van tenir més clares. I van anar tres seguides en el 38 tret de Jimmy des de fora del area que ix fregant l'esquadra. La segona en el 40 de Pallarés quasi en boca de gol qui no va poder aprofitar un mà a mà amb Félix, i l'última de la primera part que arribava per part d'Eros. 
La segona part va començar com va acabar la primera, amb domini local i amb un German, que entrava en aquesta represa, convertint-se en el revulsiu local amb entrades profundes per la banda esquerra i materialitzant el primer gol del partit en el 57 després d'una retallada dins de l'àrea. A partir d'ací, els visitants van estirar les seues línies i fruit d'aquesta pressió realitzada pel Polop arribà el gol de l'empat en una jugada embarrullada que va convertir Sergio en el 76. 
A pesar que per moments semblava que tots dos donaven l'empat com bé, des de la banqueta local es demanava una major pressió el que es va traduir en diverses ocasions per als del Cullera que no van acabar per materialitzar-se. 
 Però en l'última jugada de l'encontre, de nou German es convertia en el malson de la defensa rival i una passada medida la transformava de cap Pallarés aconseguint així els tres punts en joc. Tres punts de mèrit que cal apuntar-li-ho, abans de res al fet que els jugadors van creure en si mateixos, però també a la banqueta local que va saber fer una excel·lent lectura dels últims minuts de la primera part i els va traslladar a la segona amb uns canvis adequats en el moment just. 
La setmana vinent, visita al Ràcing de Sant Gabriel, amb la ment posada a conquistar els tres punts en joc i començar a mirar cap amunt en la taula classificatòria.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada