diumenge, 9 d’octubre del 2016

Segona derrota del INTER RC A sènior, esta vegada davant del San Roque

Segona encontre fora de casa de l'INTER RC i segona derrota, aquesta vegada davant el Sant Roque. Tercera jornada de lliga i bones vibracions per a l'equip sènior de l'Inter RC, nascut de la fusió dels equips d'Alzira i de Cullera.
El dissabte es van enfrontar al Sant Roque RC en el Camp del riu de València en el partit corresponent a la tercera jornada de la lliga de Primera Divisió. El resultat del partit va ser de 28 a 17, destacant que a la primera part es va arribar a un pèssim marcador en contra de 21 a 0.
La primera part es pot resumir en un “desapareguts en combat”. Els de la Ribera van prendre decisions errònies al llarg d'aquest primer temps, poca possessió de la pilota i massa errors quan s'intentava traure la pilota amb la mà. Massa errors que el Sant Roque va saber aprofitar i que d'haver sigut més precisos encara el resultat en contra encara haguera sigut més gran.
En alguns moments, semblava que els de l'INTER presentaven una recuperació en el joc i aconseguien eixir de l'estat d'hipnosis en el qual semblaven trobar-se. Es va començar a pressionar en la seua línia de 22 però pèrdues de pilota absurdes provocaven que el Sant Roque tornara a anotar amb una carrera destacable de 70 metres amb assaig inclòs. S'arribava al descans no solament amb un marcador de 21 a 0 sinó amb molt mala sensació de joc i els ànims molt baixos. No obstant açò, en la segona part es va produir un revulsiu i des del minut 0 els jugadors de l'Inter RC semblaven rellançar el seu joc i recuperar la iniciativa. La davantera va començar a jugar amb pressió, aconseguint arribar a acorralar al contrari i prompte va arribar el primer assaig de la mà de Jose Luis Carmona i un segon d'Héctor Chornet. El tercer assaig va ser de Víctor Montserrat aprofitant una jugada en diverses fases de davantera.
No obstant açò, el Sant Roque encara va aconseguir fer un nou assaig aprofitant un nou error de pèrdua de pilota i una molt bona carrera de 60 metres. Un assaig que trencava la bona ratxa de recuperació i les ànsies de remuntada dels de la Ribera. Cal destacar que, en la segona meitat, es van guanyar totes les melés tant a favor com en contra i l'actitud va ser molt positiva creient en la remuntada i realitzant un segon temps completament diferent.
En les touch faltà una mica d'encert, tenint en compter que el Sant Roque té saltadors molt bons però almenys s'intentà donar la talla en tot moment. Possiblement les touches siguen un dels punts en els quals aquest equip ha de millorar.
Els resultats parcials dels dos temps han sigut, la primera part 21 a 0 i la segona 7 a 17. Es podria afirmar que els de la Ribera han regalat la primera part del partit. El pròxim partit serà la 4ª jornada el 22 d'octubre a casa contra el Tecnidex B