dissabte, 22 d’octubre del 2016

Segon partit a casa per a l'Inter Rugbi Club i segona victòria aquesta vegada davant València RC “B”

El partit entre tots dos equips arribava amb ganes de revenja dels locals davant el que es va considerar una promoció amanyada
L'esport té l'avantatge que, amb el pas del temps, torna les coses al seu lloc, i premia als qui li'l mereixen. Després de la polèmica promoció disputada entre el Forval Cullera de rugbi i el filial del Tecnidex València RC “B”, en la qual estos últims van haver d'alinear a jugadors del primer equip, -segons els cullerencs il·legalment pel que es presentà en el seu moment recurs federatiu-, per a poder superar als de la ribera, aquest dissabte tornaven al camp Juan Palomares els de la capital del Túria.
I en les files cullerenques els ànims eren de revenja. Des del primer moment l'Inter Rugbi Club es va posar les piles i l'energia necessària per a no tindre problemes i mantenir el fortí de la Partideta.
 Als 5 minuts Joselu aconseguia la primera marca per als locals que als 15 minuts va ser reafirmada per la primera marca de la vesprada de Víctor Sieres (a qui li han sentat molt bé els aires escocesos).
5 minuts més tard era Valiente qui aconseguia materialitzar una nova marca seguida per una quarta a càrrec de Carmona i la segona de la vesprada de Víctor Sieres.
Amb aquestes cinc marques i les corresponents transformacions a càrrec de Carlos Martínez s'arribava al descans amb un clar marcador de 35 a 0. Una prova del domini local en aquesta primera meitat va ser que els visitants solament van arribar dos vegades, sense perill, a la línia de 22 de l'Inter, la primera d'elles quan ja s'havia complit la primera mitja hora de joc.
Però els xics de l'Inter no paraven ací. Hi havia moltes ganes, i malgrat algunes fallades en la davantera, especialment en l'acompanyament de la jugada, els xics de Rafa Beltrán i Artiles seguien anotant sense parar.
 La contundència del joc local ensopegava amb la nul·la banqueta visitant que feia que els locals seguiren augmentant l'avantatge fins a un 59 a 0 gràcies als assajos de Victor Sieres que aconseguia el tercer del seu compte, Héctor Chornet, Víctor Monserrat i Ismael Mansilla, amb transformacions dels tres primers a càrrec de Carlos Martínez. En el minut 70 els visitants aconseguien la seua marca de l'honor que ràpidament va ser contestada per dos marques més. Una de Joselu que aconseguia la seua segona del dia i una altra de Mansilla que aconseguia transformar Alex Sancasto.
Al final un clar 71 a 7 que deixa a les clares el que passà en el camp Juan Palomares Corella de Cullera, amb el dubte en l'ambient que hauria passat si en la promoció els de el Tecnidex no hagueren jugat reforçats per jugadors del primer equip… però açò ja és una altra història que forma part del passat i ara toca seguir gaudint amb el rugbi en la comarca de la Ribera amb l'Inter i mantenint fort el seu domini en els partits disputats a Cullera.
La pròxima trobada a Alacant davant el Akra RC encara per confirmar data i horari per part de la Federació.