diumenge, 30 d’octubre del 2016

L'Inter RC “A” segueix demostrant un excel·lent nivell però no supera la papereta de guanyar fora de casa

Els de la Ribera cauen derrotats en la visita al Akra Alacant RC per 24 a 18 malgrat dominar en la primera part i en moltes fases del joc Derrota de l'Inter Rugbi Club A en la visita que ha realitzat a les instal·lacions del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch d'Alacant on s'enfrontava al Akra RC”, en un partit intens que en qualsevol cas hauria pogut decantar-se per qualsevol dels dos bàndols.
Encontre entre dos equips que van jugar de poder a poder entre un recentment ascendit com és el cas de l'equip de la Ribera format per jugadors de l'Alzira i del Cullera i un dels equips més forts de la categoria i candidat a ocupar una de les tres primeres posicions al final de la temporada. Trobada molt seriosa dels de la Ribera des del xiulet incial del partit, on han mostrat capacitat d'iniciativa en el joc amb domini de les fases estàtiques del joc, aconseguint moure la pilota des de la mateixa davantera al quinze. Amb jugades molt participatives i en les quals van demostrar una excel·lent capacitat per a gaudir del rugbi. Al descans s'arribada amb el marcador ajustat de 10 a 13 per a l'Inter A deixant la sensació entre els presents que el partit devia haver quedat sentenciat en aquesta primera part.
La segona part va ser jugada de forma molt similar a la, però amb el hándicap de l'actuació arbitral. Cada vegada que l'Inter arribava a la zona de 22 del rival, el senyor col·legiat es treia de la màniga una decisió contrària als interessos de l'Ínter.
Cert que els de la Ribera van ser perdent manxa de forma progressiva i es començava a donar oportunitats de joc als locals, els quals van fer a poc a poc valdre la seua experiència arribant a posar la pilota oval en l'àrea d'assaig dues vegades en aquesta segona meitat que fet i fet van ser decisives.
Al final derrota per 24 a 18 davant un dels cridats a ser dels grans en aquesta temporada 2016/2017. Ara ja a pensar en el partit de la pròxima jornada que enfrontara en el Juan Palomares Corella de Cullera als locals i a un altre dels equips forts, el filial del CAU València RC. Caldrà seguir demostrant que la Partideta és un lloc inexpugnable.