dijous, 13 de juny del 2013

Èxit total de les gimnastes del Club de Gimnàstica rítmica de Cullera



ROTUND ÈXIT DE LES GIMNASTES DE CULLERA EN EL CAMPIONAT PROVINCIAL I EN LA COPA COMUNITAT.

 El dissabte passat dia 8 de juny es va celebrar en el pavelló cobert de la ciutat de Sueca, una de les competicions més importants dins del calendari de la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica, el Campionat Provincial del Trofeu Federació Individual 2013, en el que van competir les millors gimnastes d'Espanya. El Campionat Provincial és la segona competició més important en el calendari de la Federació, després del Campionat d'Espanya Absolut. Enguany es van donar cita cent trenta gimnastes que van participar en categoria individual en tres nivells: bàsic, mig i avançat. A la vesprada, amb multitud de públic, es va celebrar la Copa Comunitat en què van participar només conjunts i van assistir vuit clubs, entre ells el Club Gimnàstica Rítmica de Cullera, que va estar representat per cinc gimnastes. Durant el matí, en la categoria benjamí: Neus Ferrer, en infantil: María Catalan y en junior: Carla Fontanellas. En jornada de vesprada es va celebrar la fase provincial de la Copa Comunitat de conjunts, en el que va participar el nostre conjunt aleví integrat per: Olga Pintos, Nerea Sancho, Andrea Juan, Alma Chornet i Neus Ferrer.


En categoria benjamí individual, va obtindre l'or Neus Ferrer, que es va fer amb el triomf amb una clara victòria sobre les seues oponents. En categoria infantil individual María Català va quedar tercera amb un merescut bronze
En la modalitat de conjunts l'equip de Cullera va pujar a pòdium en tercer lloc.
Igualment, el diumenge 9 de juny, en el pavelló d'esports del Port de Sagunt, es va celebrar el Campionat Provincial per Equips, en el que el Club Gimnàstica Rítmica de Cullera va participar amb quatre gimnastes, classificant-se totes amb gran èxit per al Campionat Autonòmic. En la categoria infantil: Marina Diego i Nuria Moncho; i en la categoria Senior: Megane Ferrer i Natalia Dall'aglio,
 Ara les nostres gimnastes classificades es donaran cita al Campionat Autonòmic que es celebrarà a Alacant a finals del mes de juny, concretament en la ciutat de Torrevieja. Es tracta d'una competició esportiva amb un alt nivell en què participen les principals gimnastes de la Comunitat Valenciana.
Des del Club ens sentim molt orgullosos de tots els èxits que les nostres gimnastes estan aconseguint amb el seu gran esforç i dedicació, sent este triomf per a elles, per a les seues entrenadores Estefania i Veronica Montaner i Silvia Talens, per al nostre Club i per a tota Cullera en general.
ENHORABONA A TOTES PELS VOSTRES ÈXITS I MOLTA SORT EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada