diumenge, 9 de juny del 2013

Important victòria del CF Cullera en l'anada a Benigànim per tornar a Tercera

Molt bon encontre el del CF Cullera en el camp del Benigànim esta vesprada en el partit d'anada de la segona eliminatòria per l'ascens a la Tercera Divisió.
Els homens que entrena David Gutierrez tenien clar que este encontre pot marcar el resultat final de la eliminatòria a doble partit, i des d'un inici han eixit a per totes gaudint de fins a 3 clares oportunitats en la primera meitat, dominant el balo i l'encontre i sobretot donant ales des del mig del camp a la davantera.
Les jugades de perill per part del CF Cullera han anat succeint-se al llarg dels primers 45 minuts. Al minut 40, una magistral falta treta per Edu ha avançat als cullerencs en el marcador. I sols la mala sort i la falta d'encert de Jabu ha impedit als de David Gutierrez anar-se'n al descans amb un major avantatge, ja que tot sol davant del porter local, el del CF Cullera ha fallat un gol que ja es cantava.
A la segona meitat, els locals han eixit a intentar remuntar el partit, però els de Guty han continuat tenint el domini del baló i han estat intentant buscar la porteria contraria per tal de poder aumentar l'avantatge i sentenciar l'eliminatòria.
El bon plantejament tàctic de l'entrenador del Cullera ha fet que la porteria es mantinguera a 0 i que els cullerencs afronten l'encontre de tornada del proper dissabte amb avantatge en el marcador.
Un 0 a 1 és un bon resultat, però s'ha de tindre molt de cap i no oblidar que l'any passat l'Alcoià B ens va remuntar eixe mateix marcador.
Ara, els cullerencs hauran d'afrontar la tornada d'esta eliminatòria decisiva a casa amb serenitat, ganes i sobretot lluita els 90 minuts. Eixe és el temps que separa al CF Cullera de tornar a la Tercera Divisió i recuperar la categoria més de 20 anys després.
Caldrà que l'Aèria esta vegada presente les seues millors gales i s'ompliga de gom a gom
 Estem convençuts que els jugadors faran tot el que està en les seues mans per tornar a Tercera.