dimecres, 30 de juliol del 2014

Antoni Sucías, el nou entrenador del Sucro Cullera Fs ha estat presentat. Fran Andrés preparador físic

Foto de Sucro F.S. Cullera.
Ací teniu al nou entrenador del Sucro FS Cullera per a la temporada 2014-15, Andrés Sucías Plá, conegut com a “Sucies”, posant amb la samarreta del nostre club. El tècnic, natural de Vallada, disposa de la titulació de Nivell I i com a entrenador ha dirigit al San Pedro de Moixent, en Categoria Nacional Juvenil, al Xàtiva FS, en diferents categories de Provincial, i l’any passat va estar a càrrec de l’Hotel Vernisa Xàtiva, en Preferent. Les seues primeres paraules com a míster del Sucro han sigut “Vinc al Sucro Cullera amb molta il.lusió i ganes d’afrontar aquest nou repte professional”. També ens ha manifestat que està desitjant que arranque la pretemporada, que començarà el 18 d’Agost, i on l’equip es prepararà per tal d’afrontar amb òptimes condicions l’inici de lliga, previst per al 20 de setembre. Des d’ací li desitgem molta sort al nou tècnic del Sucro.
¡Benvingut!

Vos presentem a Fran Andres Antolino, el preparador físic que acompanyarà a Andres Sucies en el primer equip del Sucro Cullera. Fran, natural de Xàtiva, que ha jugat de porter en la seua etapa com a jugador, és Tècnic Superior de Activitats Físiques i Esportives i es troba també acabant els estudis de Ciencies de l’Activitat Física i Esportiva.
Molta sort i benvingut al Sucro!
Vos presentem a Fran Andres Antolino, el preparador físic que acompanyarà a Andres Sucies en el primer equip del Sucro Cullera.  Fran, natural de Xàtiva, que ha jugat de porter en la seua etapa com a jugador, és Tècnic Superior de Activitats Físiques i Esportives i es troba també acabant els estudis de Ciencies de l’Activitat Física i Esportiva. 
Molta sort i benvingut al Sucro!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada