dimarts, 8 de juliol del 2014

Dos noves presentacions en el CF Cullera per a la temporada que ve

Ahir de vesprada es presentaren  dos nous jugadors de la primera plantilla del Club de Futbol Cullera 2014-15. 

http://www.culleratv.es/intranet/banco_imagenes/files/Screenshot_2%20(42).png
Óscar Moreno, que ja va estar en la temporada anterior en el nostre club, és un migcampista de banda amb bon maneig de pilota iexcepcional explosivitat format en el Llevant O.D, amb el qual ja en el seu primer any de Juvenil va arribar a competir en el Divisió d'Honor. En el seu tercer any com a Juvenil va participar en el Llevant U.D. "B" per, a la fi de l'Agost passat, arribar cedit per aquest club al Cullera,demostrant especialment en el tram final de la temporada molt bones condicions en la posició d'interior dret.
Fran Giménez en un reconegut defensa que es maneja molt bé en el joc aeri, no mancat de velocitat i amb bon maneig de pilota. El jugador es va formar en la pedrera del Canals i ja va estar amb David Gutiérrez en el Juvenil de Divisió d'Honor del EMFU Alcudia, en el qual va estar dues temporades, havent-hi posteriorment militat en l'Alacant B, l'Atlètic
Saguntno i lla U.D. Canals. La temporada passada va participar en 20 partits en l'Ontinyent C,F, de Segona B, acabant a temporada en el F.C. Joven Español. de Sant Vicent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada