divendres, 11 de juliol del 2014

El Club de Futbol Cullera més solidari que mai amb els aturats


Dins de la campanya de renovació de passes de socis i la de captació de nous abonats, el Club de Futbol Cullera ha volgut mostrar la seua vessant més solidària. sabedors els components de la Junta Directiva que presideix Raül Martinez de que en moltes famílies estan vivint-se moments molt dolents, econòmicament parlant, s'ha volgut fer un ges solidàri amb aquells que es troben en la situació d'atur, i s'ha inclòs a este segment de la població, cada vegada més nombrós, dins del que s'anomena "Abonament reduït", poden acollir-se al mateix tots aquells que vullguen fer-se socis i que demostren la seua condició d'aturats. Una nova inicitiva, més important si cap, tenint en compter que enguany el pressupost del Primer equip ha sofert una important retallada. 

La Junta Directiva està treballant de valent en els darrers dies, no sols confeccionant juntament amb l'equip tècnic, un equip 100% competitiu, sino que al mateix temps està treballant-se de valent per tal de poder ampliar la massa social, amb iniciatives com el regalar una bufanda a aquells que es facen amb el "Passe Especial" per tan sols 70 €, i amb els preus més barats de la Tercera Divisió.
 

Els passes es poden retirar al Restaurant Bar "Pescadors", en Av.Port, 9 (Preguntar per Lluis "El Caque") o a les oficines de l'Aéria els dies de partit.
Més informació cridant a la Secretaria del Club 654116218.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada