dijous, 3 de juliol del 2014

El CF cullera de la temporada 2014/2015, comença a caminar. Ahir primera pressa de contacte entre els components de la plantilla dels primer equip, el B, cos tècnic i directius.

Ahir a lavesprada, en les instal·lacions del Camp de futbol Aèria de Cullera es va realitzar una primera pressa de contacte entre els components de la primera plantilla, jugadors de l'equip B, junta directiva i cos tècnic. El motiu de l'encontre va estar, a més de les degudes presentacions per part d'uns i d'altres, vells coneguts i jugadors nous principalment, l'intercanvi d'impressions de cara a la pròxima campanya, els detalls del projecte, i sobretot iniciar una pressa de contacte per tal de que els jugadors arriben en les millors condicions possibles a l'inici de la pretemporada. 

Un vesprada amena i agradable en la que tots els presents varen passar una estona agradable, comprometent-se totes les parts a cumplir en esta nova campanya. La directiva presidida per Raül Martínez a tirar del carro, el cos tècnic amb David Gutierrez al front, a millorar o al menys igualar els resultats de l'anterior campanya i els jugadors a donar-ho tot.
 En definitiva, ara si que es pot dir, a falta d'alguna incorporació que encara falta per tancar, que el CF Cullera per a la temporada 2014/2015, es una realitat i que ja comença a caminar.
La Junta directiva ja està treballant de valent per a tancar la campanya de renovació dels passes per a l'any que ve, i juntament amb l'equip tècnic esta confeccionant-se una pretemporada que resulte atractiva per als aficionats del CF Cullera

CFCULLERA 2014/15 - Nou reforç per a la defensa
El CFC confirma una nova incorporació a la plantilla del primer equip. Es tracta del defensa FRAN GIMÉNEZ (17 de juny de 1990 Xàtiva), qui arriva procedent del FC Jove Espanyol de San Vicente, on jugà la segona mitat de la temporada pasada, després de jugar el primer tram de la liga en Segona División B amb l'Ontinyent CF.
També ha jugat en equips como l'Alacant B, el At.Saguntino o la UD Canals. El jugador serà presentat el pròxim dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada