dijous, 24 de juliol del 2014

Presentació de la 1ª Copa de la Ribera de futbol




Ahir dimecres 23 de juliol a la vesprada, es va presentar en el Restaurant Mare Nostrum de Cullera, la 1ª Copa de la Ribera de futbol, la qual es disputarà a Cullera els dies 4, 5, 6  i 8 d'agost. esta novedosa iniciativa comptarà amb la participació de sis equips, dividits en dos grups. En el Grup 1 han quedat enmarcats la SD Sueca, l'Atlètic Alginet i el CF Cullera, quedant en el grup dos la UD carcaixent, la UD Alginet i la UD Castellonense.El Torneig compta amb el recolzament de la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana i de la Regidoria d'esports de l'Ajuntament de Cullera.
Els encontres es disputaran a les 19'30 hores i a les 21'30, estant l'entrada gratuïta. La gran final la disputaran el dia 8 d'agost a les 21'30 hores els primers classificats de cada grup, quedant els enfrontaments i horaris de la següent manera:

L'acte de presentació va comptar amb la presencia de representants dels diferents equips participants, així com dels mitjans de comunicació. El president del CF Cullera, organitzador d'esta novedosa iniciativa, Raül Martínez, va destacar que amb la creació d'esta 1ª Copa de la Ribera el que es busca es promocionar el futbol amateur d ela comarca i que la mateixa es tan sols el principi del que ha de ser la idea, i que no es altra que aprofitar la pretemporada dels diferents equips per tal de que el futbol comarcal vatja millorant el seu lloc dins de la mateixa societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada