diumenge, 20 de juliol del 2014

Ruben Primo firma pel Terrazina Calcio 1925 de ls sèrie D Italiana



El jugador del Mareny i fins ara jugador del CF Cullera, Ruben primo, ha  fitxat per l’equip del Terracina Calcio 1925. Un equip d'Italia que juga a una categoria equivalent a segona divisio B aci en España, la coneguda com a Sèrie D.
Els italians han estat confeccionant un equip per poder aconseguir pujar de categoria, ja que l'any passat ja varen disputar la promoció, quedant-se a les portes de l'ascens. El Terracina Cf és un dels equips històrics de la categoria al país transalpí. Juntament amb Ruben Primo ha fitxat el jugador suecà Cristian Castells, qui la passada campanaya va destacar en el CF Cullera.
La junta directiva del CF Cullera, amb el seu president Raul Martínez al capdavant ha volgut facilitar-li al jugador la seua eixida del Club, dessitjant-li el millor i deixant-li les portes obertes.
El treball dels darrers anys que estan realitzant les diferents directives cullerenques estan donant els seus fruits, i equips estrangers es fixen en el CF Cullera per a vore jugadors, com el cas d'Abel, en EEUU i ara Ruben qui se'n va a Itàlia. Molta sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada