dimarts, 3 de març del 2015

Activitats del Club Atletisme de Cullera


%descrip%
EL CLUB ATLETISME CULLERA junt a la REGIDORIA D´ESPORTS – AJUNTAMENT DE CULLERA i SUTRAIL, està organitzant la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, denominada II CULLERA TRAIL, que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 d´abril, coincidint en l´inici de les Festes Patronals, el dia de la Baixà a les 9:30 h del matí, eixida i meta desde l´Estació de Bombers, amb una distància de 14 km i un desnivell de 550 metres, les inscripcions en www.mychip.es e informació en c.a.cullera@gmail.com. 

En aquest mes de febrer i primer cap de setmana de març el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya:
CAMPIONAT  AUTONOMIC CROSS PER CLUBS A ONTINYENT
El passat diumenge 1 de febrer es va celebrar el Campionat Autonomic Cross a Ontinyent, varen participar els membres del nostre Club, que pertanyen al Club Carnicas Serrano, fent primer per equip Agustin Sieres i Jose Luis Almiñana i segona per equipos Raquel Almiñana .
“I CARRERA POLÍGONO INDUSTRIAL JUAN CARLOS I – ALMUSSAFES”
També el passat diumenge 1 de febrer es va celebrar la I Carrera Polígono Industrial Juan Carlos I a Almussafes, varem estar representats per Salva Palero, Carlos Egidos, Dioni Castillo, JuanMa Hoyo i Jose Manuel Llopis.
VII MITJA  MARATÓ VIA MATERAL SUECA 
El passat 8 de febrer vam estar en la VII Mitja Marató Via Materal a Sueca, representats per Salva Palero que va fer podi 2 de la general, Agustín Sieres i Raquel Almiñana que la varen rodar per a entrenar, Leo Silvestre, JuanMa Hoyo, Jorge Narbona i Enrique Gimeno que la va acompanyar a la seua filla en la primera mitja. VIIMEDIA MARATÓN VIA MATERAL SUECA
MITJA MARATÓ DE MUNTANYA XÀBIA – GRANADELLA TRAIL
També el passat 8 de febrer es va celebrar la Mitja Marató de Muntanya a Xàbia, representats per Ximo Gonzalez.
“IV EDICIÓ DE LA CARRERA DE LES EMPRESES VALENCIANES”
També el passat 8 de febrer es va celebrar la IV Edició de la Carrera de les Empreses Valencianes, representats per Juan Romero.
MITJA  MARATÓ FUENCARRAL 
També el passat 8 de febrer vam estar en Madrid en la Mitja Marató a Fuencarral, representats per Sergio Navalón.
MARATÓ D´ESPADAN 
El passat 22 de febrer va tindre lloc la Marató d'Espadan a Segorbe, amb la participació de Victor Marti, Santi Romero i Nacho Romero la nova incorporació al Club, una marató de muntanya amb un perfil impressionant, no sols es fer els 42.195 m per muntanya , cal afegir els 1.622 m de desnivell.
MITJA  MARATÓ LA LATINA 
També el passat 22 de febrer vam estar en Madrid en la Mitja Marató La Latina, representats per Sergio Navalón.
“CARRERA UNIVERSITAT VALÈNCIA” 
El matéix 22 de febrer va tindre lloc la “Carrera Universitat València” a València, tinguérem a Agustín Sieres, Jose Luis Almiñana i Raquel Almiñana, Ivan Cano, Dioni Castillo i Juanjo Vidal. 
CAMPIONAT  D’ESPANYA DE CROSS PER CLUBS A CACERES
El passat diumenge 1 de març es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cross a Caceres, varen participar els membres del nostre Club, que pertanyen al Club Carnicas Serrano, Agustin Sieres, Jose Luis Almiñana i  Raquel Almiñana .
XVIII QUARTA I MITJA  MARATÓ A OLIVA 
També el passat 1 de març vam estar en la Quarta Marató a Oliva, representats per Salva Palero que va fer 3 de la general, Carlos Egidos, Ximo Hoyo, Dioni Castillo, Antonio Hernández i Andres Boix. 
I CARRERA SOLIDARIA ALFAFAR CONTRA EL CANCER 
El matéix 1 de març vam estar en la I Carrera Solidaria Contra El Cancer a Alfafar, representats per JuanMa Hoyo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada