dissabte, 28 de març del 2015

El CF Cullera empata a dos gols davant de la UE Benigànim en un encontre amb sabor a victòria

Bon encontre el que s'ha pogut vore esta vesprada en el camp de futbol Aèria de Cullera entre dos dels equips que esta temporada es poden catalogar com a equips revelació, el CF Cullera i la UD Benigànim. Dos equips amb moltes ganas i que tenien dos objectius molt diferents. Per un costat els locals tenien que superar una setmana molt complicada. Per altre costat els visitants a demostrar que segueixen aspiant als llocs de promoció.
La primera part ha estat molt igualada amb un CF Cullera bolcat en la porteria visitant i en la que tots dos equips equips han tingut les seues ocassions, destacant algunes intervencions de mèrit de Lucas Alcaraz per part dels locals i de Dolz, el porter visitant. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans, on els locals han demostrar moltíssimes ganes. Com deia Ernest abans de començar el partit, jugaven al 1000%.
A la represa el CF Cullera ha eixit a pels tres punts, i al minut 53 ha estat Beni qui avançaba als locals, destacant en la celebració la seua forma d'alentar al púbic per a que animaren. Al 59 han estat a punt d'empatar els visitants amb una cabotada de Campos i tres minuts després ha estat Kevin, qui acababa d'eixir al camp quie en el primer baló que ha tocat ha batut a Lucas, qui no ha pogut fer res.
Al minut 72, amb la major pressió local a la mitja visitant, ha estat Marin qui ha materialitzat el segon dels locals, que ho han celebrat de forma molt intensa. Quant ja estaba el temps a punt de complir-se, de nnou la mala sort s'ha posat en contra dels locals, i Rafeta ha materialitzat a la treta d'una falta el gol definitiu de l'empat al minut 89.
Mala sort per als de DavidGutierrez, qui ha hagut de preparar un encontre complicat després d'una setmana molt difícil en la que han hagut de preparar l'encontre pràcticament des de 0 i que ha demostrat que es pot confiar plenament en els jugadors que han decidit quedarse en el club. ENHORABONA  a tots els qui s'han quedat i a les ganes que han posat hui en este partit. Enhorabona al cos tècnic i als jugadors que ho han donat tot hui per tal de demostrar que encara estan en la lluita