diumenge, 1 de març del 2015

El cadet del Sucro Cullera Fs subCampió Províncial. Victòria dels sèniors davant el València

SUCRO-2 Requenense "A"-1 (Jornada 18)
Victòria del Cadet del Sucro en un disputat i emocionant últim partit de lliga, decisiu per al segon lloc que dona accés a l'Autonòmic.
El partit començava molt be per als nostres que al primer minut s'avançaven (1-0). Però a mitjans de la primera part el Requena empatava per deixar les taules al marcador al descans (1-1).
Els nostres necessitaven la victòria i el gol, que a la postre seria el definitiu, arribaria al minut 8 de la segona part (2-1). Encara quedava molt i els visitans apretarien inclús en porter jugador (a falta de 4 minuts) però el marcador ja no es mouria, certificant el subcampionat provincial per al Sucro i la classificació directa per al campionat autonòmic que disputen els dos primers classificats de València i els campions d'Alacant i Castelló.
Per la seua part,
SUCRO-4 Valencia-1 (Jornada 20)
Victòria del primer equip en un partit que no ha sigut fàcil, malgrat el marcador final.
En la primera part, el Sucro eixia millor, dominant l'encontre i avançant-se amb dos gols de Kiko i Nacho (2-0). Però els visitants retallarien distàncies (2-1) per intentar en la segona nivellar el marcador.
En el segon temps, el Valencia apretaria però els nostres aguantarien el resultat fins que Héctor convertia el (3-1) i, ja a poc per a la fí, amb el Valencia volcat, Moises feia el definitiu 4-1.