dissabte, 21 de març del 2015

Derrota del CF Cullera davant del SC Requena, en un encontre en que els cullerencs han merescut molt més


 
Derrota del CF Cullera davant d'un Sporting Club Requena que no aconseguia la victòria des del passat 7 de desembre. Quasi tota una volta ha hagut d'esperar el Requena per a tornar a trobar-se amb els tres punts i justament ho ha fet en l'aèria en un encontre on els locals han posat les ganes i els visitants han estat tirant de veterania al llarg dels 90 minuts, perdent molt de temps amb el consentiment del colegiat i els seus auxialiars.
tot i la derrota, el CF Cullera ha estat clar dominador de l'encontre amb nombroses aproximacions a l'àrea visitant, pero una vegada la defensa i altres vegades el porter visitant Alfredo s'han encarregat de trencat les esperances de la parròquia cullerenca, qui malgrat d ela pluja ha volgut acudir a recolzar a l'equip en este encontre de resaca fallera.
Ja al minut 5 de la primera part, els locals han gaudit d'una doble ocassió que ha desbaratat el porter visitant. Al minut 10 ha estat Edu López qui ha empalat un rebuig de la defensa a la treta d'una falta a càrrec de Rafa Gimeno i el baló s'ha estabellat al travesser. A partir d'ací, domini total dels locals, amb ocassions de Juanito, Abel, i d'Oscar a les postrimeries del primer temps.
Ja en la represa, de nou ocassions varies per als locals a càrrec d'Edu Lopez en els minuts inicials, Rafa Gimeno i Oscar molt incisius de cara a la porteria visitant. Però sols l'entrada al minut 65 de Nemesio i de Manu Gassent han fet que els cullerencs es convertiren en els amos de l'encontre amb molta més claredat en el joc i moltes més penetracions a les bandes, especialment a càrrec d'Alex i d'Abel. 
Des d'eixe moment, el CF Cullera es bolca en la porteria visitant, amb ocassions per a Manu i per a Guillem però la veterana defensa visitant desbarataba una i altra vegada. L'entrada d'Aaron ha donat encara si cap més profunditat als locals, els quals han vist com en una contra, des del seu mateix camp fa que Ruben es plante davant de Sergio batint-lo amb molta seguretat. El Requena ja havia avisat un minuts abans amb una bona contra que trau Alex Gigante de sota els pals. El gol visitant al minut 80 ha fet que el CF Cullera es bolcara encara més si cap en la porteria visitant, però el resultat ja no s'ha menejat. En definitiva... tres punts que han volat de l'Aèria que deixen al CF Cullera molt tocat de cara als pròxims compromisos.
Ara el pròxim cap de setmana de nou a l'Aèria, amb visita del Benigànim, dimecres seguent visita al camp del Torrevieja i l'altre cap de setmana a l'Aèria de nou el Paterna...
Caldrà vore la reacció de la plantilla cullerenca després d'esta impactant derrota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada