diumenge, 22 de març del 2015

Important victòria del CF Cullera B davant del Ondarense, rival directe en la part baixa de la taula

Important victòria la que hui ha aconseguit en l'Aèria el filial del CF Cullera davant d'un rival directe en la part baixa d ela taula, a qui es distancia a 7 punts, l'Ondarense. Els joves jugadors del filial han posat moltes ganes des del xiulet inicial, però la veterania d'alguns jugadors rivals ha fet que al descans s'arribara en empat a 0 gols i les espases en alt de cara al segon temps.
L'inici de la repressa ha estat semblant al dels primers 45 minuts, tot i que el filial cullerenc ha comptat amb les seues ocassions. Ha hagut d'estar Antonio qui al minut 64, i fruit d el'empenta local, avançava als del B. I el mateix Antonio aconseguia el segon gol en el seu compter particular en una altra molt bona jugada local al minut 77. A partir d'aci molt de control de l'encontre i els tres punts, importantíssims es queden a casa.
Molta moral ha de donar este resultat als xicons que entrena Da Silva.
Per la seua part els veterans han aconseguit una molt important victòria este matí a casa davant del Picassent CF per 3 a 2, molt treballada i amb un arbitratge molt dolent, que fa que es convertixquen en líders del seu grup...