divendres, 21 de juliol del 2017

Els dos club de futbol sala de Cullera realitzen una filiació per a competir junts la present temporada


Maristas Cullera i Sucro decideixen ajuntar-se per a competir en les categories de sènior, en preferent, i en juvenil en Divisió d'Honor
Dijous passat a la vesprada es va efectuar l'acte simbòlic de la signatura de la Filiació dels equips de futbol sala cullerencs. D'una banda el Sucro Futbol sala, un dels històrics de la comarca. Per l'altre el Maristas Cullera Futbol sala, una de les escoles més potents de la província.
“El plantejament de l'afiliació entre els clubs Maristas Cullera i Sucro Cullera Futbol Sala es fa amb la determinació d'aconseguir una millora en l'esport del futbol sala en la ciutat de Cullera”, així és com es expresaven els presidents d'ambdues entitats, Ramon Marí i Javier Juan Todosantos. 
L'estructura de l'afiliació es defineix com un triangle on els 2 vèrtexs que conformen la base serien els clubs Maristas Cullera i Sucro Cullera FS i on el vèrtex superior ho conforma l'afiliació Maristas Sucro Cullera. 
Per tant, cadascuna d'aquestes 3 estructures passarà a tenir el seu funcionament independent en tots els aspectes (esportiu, econòmic i humà), però els clubs Maristas Cullera i Sucro Cullera estaran interrelacionats i comunicats a través de la filiació. 
En l'afiliació s'acorda que el seu funcionament siga dut a terme per un equip de coordinació format per 6 persones, 3 persones de la directiva de cadascun dels clubs interessats, formant l'Equip de Coordinació de l'Afiliació Maristas Sucro, ECAMS. 

L'estructura de l'ECAMS és la següent: un coordinador, un encarregat de màrqueting, dos secretaris i dos tresorers. D'ells depèn el funcionament dels equips implicats en l'afiliació i les persones del ECAMS es comprometen a treballar per açò. 
En aquesta temporada 2017/2018 s'estableixen com a equips de la filiació els de categoria Juvenil i Sènior masculí, podent estendre's en altres temporades sempre amb el previ acord de les 2 directives. 
Es crearen com a mínim, dins de la filiació dos equips. Un equip sènior que disputarà la competició en la categoria de preferent i que estarà entrenat per Sergi Gimenez, i un equip en juvenil que militarà en Divisió d'Honor i que estarà entrenat per Enrique Gonzalo. Ambdues formacions estaran a l'expectativa de poder crear segons equips. 
La nova equipación de la filiació passarà a ser grana, deixant de costat els colors rosa del Sucro i el groc dels Maristas.
L'afiliació, i per tant el ECAMS, tindrà efecte fins a finalitzar la Temporada 2017/2018. 
L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde de Cullera Jordi Mayor, el regidor delegat d'Esports, Javier Cerveró i el director del Centre dels Germans Maristas a Cullera Rafael Formentin, els qui van mostrar el seu total recolçament a aquesta unió esportiva.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada