diumenge, 23 de juliol del 2017

L'equip faller de Favara s'imposa en el Primer campionat de futbol faller a 7 de la Ribera Baixa



- Més de 500 persones vinculades amb les falles de la Ribera Baixa van acudir al Perelló on es va jugar aquest campionat
- Aquesta és la primera activitat conjunta organitzada per les Juntes locals Fallera de Cullera i Sueca

Favara es va convertir, aquest passat dissabte en l'equip triomfador de la primera edició del Campionat faller de futbol 7 de la Ribera Baixa. Els favarareros van derrotar 3 a 0 als representants de la Falla Vila i honor de Corbera. Però és que a més, els favareros van aconseguir també alçar-se amb el trofeu al millor porter per a Emilio Sala i el millor jugador del Torneig, Jordi Fayos.

Al llarg de tot el dissabte, el poliesportiu del Perelló, recentment reformat, ha sigut l'escenari de la disputa del primer campionat faller de futbol 7, en el qual van prendre part la Falla Poble Vell, amfitriona, Poble de Riola, El Portal i la Falla Xúquer de Sueca, Foc i Tradició de Fortaleny, Vila i Honor de Corbera, Falles de Favara i les falles Raval de Sant Agustin, Passeig Mercat i Taüt de Cullera.
10 falles competint per aquest primer campionat en un ambient festiu que va congregar al Perelló a més de 500 persones, els qui al llarg de tota la jornada van poder gaudir no solament de l'esport, sinó que també d'un ambient de companyia i germanor fallera.
Aquesta era la primera activitat organitzada per a totes les falles de la Ribera Baixa i la mateixa va ser tot un esdeveniment faller, amb un menjar de “germanor” en el casal de la Falla Poble Vell del Perelló i que congregue a mes de 250 comensals.
En l'esportiu, van arribar a les semifinals, d'una banda Perelló i Corbera, imposant-se aquests últims per 3 a 0. En l'altre costat es veien les cares Favara i la falla Passeig Mercat de Cullera, imposant-se els favareros per 2 a 0.
La lluita pel tercer i quart lloc es va dilucidar en un torn de penals en la qual van eixir guanyadors els cullerencs. En la final, la trobada no va tenir color, demostrant-se la superioritat de l'equip favarero davant els de la Falla Vila i Honor de Corbera. Els de Favara van imposar el ritme des d'un principi i van acabar imposant se per 3 a 0 en una final on van manar de principi a fi i on van demostrar el perquè Emilio Sala i Jordi Fayos van ser els millors del torneig.
En l'acte del lliurament de premis van estar presentes la Fallera Major de Sueca Tania Sáez López i la seua cort d'honor, l'alcalde del Perelló Andrés Fernandez, l'alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos, el regidor delegat de Falles de Sueca Pau Roselló, El president de la Junta local fallera de Sueca, Perelló i Mareny de Barraquetes Bernardo Garrigós, el vicepresident de la Junta Local fallera de Cullera Juanjo Nicolau, la regidora del Perelló Amparo Fernandez i la delegada d'esports de la JLFC Bea Soriano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada