dilluns, 31 de juliol del 2017

Més de 750 aficionats es donen cita a Cullera en una vetlada de boxa històrica per a la ciutat.




- Els dos participants de la comarca, el suecá Jorge Fortea i el cullerenc Luis Ballesteros van aconseguir portar-se la victòria.
- En el cas de Fortea, segueix buscant els punts necessaris per a optar per segona vegada a disputar el Campionat d'Espanya 

Cullera va viure divendres passat un esdeveniment esportiu històric. El pavelló cobert de la localitat de la Ribera Baixa acollia, per primera vegada en la seua história, una vetlada, en la qual es celebraren 5 combats amateurs, quatre combats professionals de boxa i un combat Neo-Professional de K-1.
En la mateixa participaven 2 esportistes de la Ribera. D'una banda el púgil de Sueca Jorge Fortea amb una fulgurant i prometedora carrera en boxa professional, en un combat que li podia permetre el repte de ser candidat a disputar el Campionat d'Espanya, i d'altra banda, es comptà amb la presència de la promesa del club El Racó de la Lluita de Cullera en K-1 el Cullerenc Luis Ballesteros. I realment cap dels dos va defraudar.
En el combat més decisiu de la nit, Jorge Fortea del C.B. Sueca / Tundra, vencia per punts al basc Yuri Pompilio. Una clara victòria de Fortea que segueix fent mèrits amb la finalitat d'aconseguir una segona oportunitat per a ser Campió d'Espanya. Després del combat van pujar al quadrilàter a felicitar a Fortea, l'olímpic Fernando Riera i Jordi Mayor (Alcalde de Cullera).

La vetlada s'iniciava amb un Combat de Boxa Aficionada, pesos mosca que enfrontava a Gabriel Giménez del C.B. La Unió de Castelló enfront de Leo “INDICHENKO” Gómez C.B. Tsubox Team, guanyant el primer als punts per decisió unànime dels àrbitres. 
En el 2º Combat de Boxa Aficionada., i en la categoria de pesos Lleugers, Oscar Vinicio del C.B. Sueca vencia per punts i per decisió unànime a César Ferrando del C.B. Sedaví.
Continuava la vetlada amb un tercer combat ja en la categoria dels pesos pesats en aficionats i en el qual Donen Romero del C.B. Olivares guanyaba per KO en el tercer assalt a Ilko Gotsev del C.B. Sueca. Faltant deu segons per a acabar el tercer assalt un directe de dreta va decidir el desenllaç del combat.
La vetlada continuava amb un quart combat d'aficionats aquesta vegada en la modalitat de pesos super pesats, en el qual Salomón Chineyeze del C.B. Tae-Kung aconseguia imposar-se als punts per decisió majoritària a Konstantín Korofkov del C.B. Sueca.
Després del descans es reprenía la vetlada, amb moltíssima calor amb un cinquè combat, aquesta vegada ja en neo-professionals i pesos Super-Lleugers ja de 4 assalts de 3 minuts cadascun, en el qual Alín “EL XIQUET” Florí del C.B. Shaolín / K.O. Boxing aconseguia imposar-se per KO Tècnic, l'àrbitre va parar el combat en el primer assalt a Manuel Prieto del C.B. Oldschool Boxing Valero. Faltant 11 segons per a acabar el primer assalt una precisa combinació va decidir el desenllaç del combat. Ràpida victòria del XIQUET, camí de grans gestes després de tres victòries abans del límit en tres combats.
Continuant amb els combats neo professionals, i aquesta vegada en la categoria de Super-Wélters s'enfrontaven Israel “LOKITO” Múnoz del C.B. García Moreira, qui s'imposava als punts a Vicente Andrés Monzó del C.B. Montcada, qui d'aquesta forma arreplegava la seua primera derrota, molt minvat per dues talls en la cella dreta. Possiblement, i segons els experts, est va ser el millor combat de la nit, amb tècnica i bona boxa per part de tots dos contendents.
Després de la vetlada de boxa es va celebrar, sota la jurisdicció de la Federació de Kick-Boxing de la Comunitat Valenciana, un combat de K-1 en el qual el cullerenc Luís Ballesteros va vèncer a Nossair de Madrid per KO Tècnic en el segon assalt. Un combat en el qual el de Cullera es va proclamar vencedor per KO. en el segon assalt, davant un dur rival que va començar fent mal amb els low-kick, però al que Ballesteros va saber contrarestar amb dures mans, 
En definitiva una vetlada intensa en la qual més de 750 afeccionats es van donar cita en una molt calorosa nit d'estiu, en el pavelló cobert municipal de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada