diumenge, 26 de febrer del 2012

CF Cullera 1 - SE Sueca 0

Jornada 23.- Cullera, 1; Sueca, 0

El Cullera guanya a un bon Sueca que demostra que cada vegada es consolida més en la categoria. Els locals es retroben ràpid amb el triomf i aprofiten els resultats dels seus rivals per seguir dins dels disputats llocs de promoció.
El Sueca va plantar cara al seu veí davant un bon nombre d'aficionats, aprofitant la proximitat d'ambdues localitats. La directiva local havia decidit que fora Dia de Club amb preus entre el 5 i els 8 euros. La jove plantilla suecana va saber contondre als locals en una disputada primera meitat en la qual van destacar dues accions a pilota parada per part del Cullera que van acabar estavellant en el pal, una rematada per Juanito i l'altra per Carlos. Per part visitant, buscaven crear perill a la contra amb Juan com a protagonista.
Després del descans, Edgar a punt va estar de donar la sorpresa en l'Aeria, però no va poder aprofitar l'acció enfront de David Iznardo. Després d'aquesta jugada el Cullera es va reposar i va tornar a ser l'encarregat de crear perill en la porta visitant, amb moltes aproximacions i centres des de la banda però sense arribar a posar en serioses dificultats al debutant Dani, fins que, al cuart d'hora, Marc, després d'una combinació amb un company, es va plantar davant el meta del Sueca, va disparar i Dani va aconseguir para el tir, però el rebutgi va quedar mort i el propi Marc va rematar de cap l'esfèric al fons de la xarxa. El gol no va conformar al Cullera, que va buscar sentenciar el partit, però Auriña i Guillem, que van gaudir d'ocasions, no van aconseguir materialitzar-les. L'ajustat del resultat no donava la tranquil·litat als locals, que veien com el Sueca sí que era capaç de crear perill a pilota parada, encara que tampoc va acabar d'encertar en les seves rematades.
El Cullera s'emporta el derbi de la Ribera Baixa i segueix avançant en la seva batalla per donar caça al líder i seguir consolidant-se en els llocs de privilegi. A la conclusió del partit, els tècnics de tots dos equips es van mostrar molt contents pel rendiment dels seus jugadors. Del CF Cullera destacar la baixa definitiva de Joan i el fixatge de l'ex del Sueca Alfred Bosch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada