dilluns, 13 de febrer del 2012

Veterans CF Cullera 2 - UE Tavernes 1

VETERANS C.F CULLERA 2 - VETERANS U.D TAVERNES 1
En un partit molt disputat i de maxima rivalitat el conjunt de la ribera  Veterans C.F Cullera era capaç d'emportar-se els tres punts en joc que li permeten una setmana mes estar en el mas alt de la taula de classificació.
El partit va començar amb domini del baló per part de l'equip visitant,però era l'equip local el que tènia el control del partit,va disposar de dos ocasions clares de poder fer gol en la primera mitat,estos errors van provocar la perduda de concentració per part dels jugadors que van iniciar una guerra interna entre ells,constants perdudes de balons,d'ahí s'aprofite l'equip de la safor per a incrementar el seu domini en el control del baló,però no aixi del partit.S'arribava al final del primer temps amb el resultat de 0-0,la segona mitat l'equip local intenta incrementar el seu domini i va començar a trobar-se agust en  el partit,va disposar de diverses ocasions per a aconseguir fer gol però els seus davanters no estaven encertats fins al minut 70 de partit que Galindo en jugada personal batia de tir creuat,a partir d'ahí la U.D Tavernes avanç el seu joc,va introduir nous davanters i l'equip de Veterans C.F Cullera es trobava molt mes còmode en el camp,jugava al contraatac prompte es veia la possible arribada d'un nou gol,però va ocórrer tot al contrari el Cullera falla l'ocasió i era el Tavernes qui aconseguia empatar el partit en l'única jugada que arribaven en tota la segona part 1-1 minut 85 de partit.
En el minut 87 de partit,jugada de Sime que és derrocat dins de l'àrea de penal,que ell mateix s'encarregaria de transformar en el resultat que s'arriba al final del partit 2-1.