diumenge, 26 de febrer del 2012

Passeig Mercat guanya el futbet de Falles

La Falla del Passeig Mercat es va proclamar guanyadora de l'edició del 2012 del Campionat faller de 24 hores de futbet, en imposar-se en una disputadissima final a la Falla la Taüt.
El torneig va estar marcat per dos circunstàncies molt especials. Per un costat la massiva afluència de públic que en totes les fases del campionat varen omplir de gom a gom el pavelló cobert municipal, especialment en les semifinals i finals.
Per altre costat cal destacar el bon nivell dels equips participants. Val a dir que davant de la crisi econòmica i els retalls patits per part de la Junta Local Fallera, no hi havia subvenció amb la qual cosa sols varen estar 8 les falles participants.

A les semifinals es varen enfrontar, en la primera Taüt i Raval, imposant.-se els atauters en un molt bon final d'encontre, on varen demostrar les seues credencials per jugar la final, acabant l'encontre amb el resultat de 3 a 1.

l'altra semifinal va estar la que disputaren Passeig i la Bega. Dos equips que demostraren un gran nivell i que va començar molt be per al Passeig posant-se pel davant per un clar 3 a 0. Però els de la Bega volien i confiaren amb ells mateix i varen eixir a retallar distàncies, posant-se amb un 3 a 2 a falta de cinc minuts. La remuntada va estar imposible i el Passeig es va classificar per la final, aixó si demanant l'hora davant una Bega molt intensa.
A la final, s'enfrontaven els dos millors equips del campionat Passeig i Taüt. Una final que va estar marcada per la provocació per part d'uns i les errades arbitrals a l'hora de decidir tarjetes i faltes. Tot i aixó dir que el just guanyadpr del campionat va estar la Falla del Passeig Mercat, amb un joc espectacular davant d'un equip com el de la Taüt que ho va intentar però res va poder fer davant de les errades arbitrals. El resultat final Passeif 4 Taüt 2. El passeig guanyador d'un de les millors edicions de les 24 hores de futbol sala organitzades per la Junta Local Fallera de Cullera.

Criticar que no es posara en marxa el marcador elèctric del Pavelló cobert municipal, el qual haguera permés al nombros públic que es dona cita al pavelló cobert estar més informat de ressultat i del temps de joc.