dilluns, 6 de febrer del 2012

Dones Club de futbol Cullera

DONES C.F CULLERA

DONS C.F CULLERA 4 - DONS ALAQUÀS i WALTER C.D 0
Partit controlat per les jugadores locals les quals ja en el minut 1 del mateix ja s'avançaven en el marcador per mitjà d'una jugada en profunditat de la seua davantera Alicia que aconseguia desferse de totes les seues marcadores i rematava al fons de la porteria.A partir del gol l'equip visitant intenta estirar-se però totes les seues jugades d'atac eren frenades per part de les jugadores del C.F Cullera que s'avançaven sempre a les possibles jugades de les seues adversàries,ja fóra en el centre del camp o en les proximitats de l'àrea.
Les jugadores locals mostraven molt bona predisposició i ganes,fruit d'això de nou Alicia de falta directa  marcaba el 2-0 en el minut 20 de partit.
En la primera mitat les jugadores locals van disposar de diverses jugades mes de poder augmentar el marcador però en els metres finals no encertaven a rematar la faena.En la segona part les jugadores visitants van tindre ganes d'anar a pel partit d'açò s'aprofita l'equip local ja que el seu joc al contraatac,feia veure que prompte arribaria un nou gol i així en el minut 60 Marta Colom de jugada per banda dreta batia de tir creuat,aconseguint un 3-0 que li donava una certa tranquil·litat a l'equip de casa.Les jugadores locals tenien ganes de gols i van començar a crear moltes ocasions però no era el seu dia,unes vegades per encert de la portera visitant i altres per errors en els metres finals el resultat no es va tornar a moure fins al minut 77 de partit que Selena batia per baix a l'eixida de la portera 4-0.