diumenge, 19 de febrer del 2012

Ciutat de Gandia 2 - CF Cullera 1


Primera derrota fora de casa de l'equip que entrena David Gutierrez i primera oportunitat d'acostar-se a l'Alginet que ja se'n va de sis punts. Una jornada dolenta per als del CF Cullera que veuen com alguns dels rivals directes en la promoció de l'ascens han recurtat distàncies.
En la primera volta, alla pel mes d'octubre, ja varen dir que el Ciutat de Gandia, tot i perdre per 2 gols a zero, havia estat un dels equips que millor joc havien desplegat en l'Aèria, perdent sols en la segona meitat. El Cullera es un equip fet en base a aconseguir la promoció de l'ascens, mentre que els de la Safor son un equip amb moltes ganes, format principalment per jugadors que no han tingut cabuda en alguns dels equips de la comarca veina.
La derrota, tot i que dura, ha de servir per a que els cullerencs no es deixen escapar estos punts que poden convertir-se en necessaris. Una derrota que ha de servir per a que la modèstia siga el referent d'este CF Cullera, que tot i perdre els tres punts, continua en tercera posició i que la setmana que ve haurà d'afrontar un complicat duel comarcal, sempre complicat i difícil davant de la Societat esportiva Sueca. I que ningú es porte a engany. El resultat d'1 a 6 de l'anada no tindrà res a vore en l'encontre d'esta segona volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada