diumenge, 12 de febrer del 2012

CF Cullera 4 - Torrent CF 0

Jornada 21.- CF Cullera, 4; Torrent CF, 0

Sensacional encontré del CF Cullera el del dissabte a la vesprada a casa davant del CF TorrentL'equip dirigit per Luis Carrasco, va eixir golejat de l’Aeria, en un partit on el primerenc gol . d'Ernest i el partidàs d’Auriña, varen facilitar el treball als de David Gutiérrez.
Partit dominat pel Cullera en la seva primera meitat, on hi ha hagut un autèntic monòleg dels locals que s'hagueren pogut anar al descans amb un resultat molt més ampli. Als 8 minuts de partit, el Cullera s'avançava en el marcador per mitjà d'Ernest, després d'una bona jugada per banda entre Auriña i ell, que acabava amb la passada enrere i Ernest enviava al fons de la porteria defensada per Coke. El gol local va obligar al Torrent a obrir-se una mica més, la qual cosa ha facilitat el joc al Cullera, que ha disposat de diverses ocasions per mitjà de Guillem i Auriña, però el 2-0 no va arribar fins al minut 35, quan de nou Auriña en una gran jugada personal, enviava un potent xut esquerrà que es colava per tota l'esquadra.

Després del descans, no canvià el to de partit, amb el Torrent buscant a un Luis Morelló molt sol en punta i sense suports, mentre el Cullera creava perill a la contra. Així van arribar els altres dos gols locals, després de dos contres, la primera conduïda pel central Juanito, que va llançar una bona passada en profunditat a Guillem, que no va fallar al mà a mà amb Coke, i la segona, després d'un córner favorable al Torrent, de nou conduïda per Juanito, i aquesta vegada finalitzada per Eric. Va poder haver arribat algun gol més pel Cullera però el marcador ja no es va moure i l'equip cullerenc suma la seva segona victòria consecutiva.
Amb esta victòria, el Cullera es manté en el segon lloc de la taula, empatat a punts amb el tercer, i a sis punts dels quarts, amb un partit més, mentre el Torrent CF, per la seva banda, encaixa la seva segona derrota seguida i s'apropa amb perill als llocs de descens.
Fitxa tècnica:
*CF Cullera: David, *Marce, Carrasco, Ortega, Juan, Carlos, Juanito, Ernest, Abel, *Auriña i Guillem. També van jugar: M.Angel, Eric, Serrano i Jorge.
Torrent *CF: *Coke, Modest, Latorre, Amador, Germán, Pablo, *Fer, Nacho, Javi, Soriano i Luis *Morelló.
Gols: 1-0 Ernest, *min 8; 2-0 *Auriña, *min 35; 3-0 Guillem, *min 63; 4-0 *Éric, *min 85