diumenge, 5 de febrer del 2012

UD Tavernes 0 - CF Cullera 2

Jornada 20.- *UD *Tavernes, 0; *CF Cullera, 2

Dos gols de Guillem (a la foto), en apenes dos minuts, van deixar vist per a sentència un partit on el Tavernes va ser molt innocent davant un rival que va mostrar la seva pegada i va saber jugar amb el marcador a favor.
Molt vent i fred en el Municipal de Tavernes per rebre a un dels gallets de la categoria. Hi havia expectació, ja que els locals venien de fer un bon partit davant el Recanvis, mentre el Cullera havia fallat a casa. El partit va començar amb un Tavernes intentant atacar amb mes cor que cap davant un Cullera molt bé plantat, sense fissures en defensa. Per contra, els defenses locals, es mostraven bastant nerviosos i imprecisos en les seves accions, i els 8 minuts, un error defensiu, l'aprofitava Guillem per ficar-se a l'àrea i enviar una pilota que donava a la mà de Cristian, assenyalant l'arbitre penal i targeta per al central. La pena màxima la va transformar Guillem, però l'arbitre la va fer repetir, i Toni parava el segon llançament del de la Llosa. Això va donar ales als locals, que van disposar d'una falta llançada per Bertó, que va fer lluir-se a David. En el minut 14, Guillem rebia d'esquena en la frontal, i després d'una bona maniobra, col·locava la pilota dins de la porteria, a la dreta de Toni. El gol deixà KO al Tavernes i als dos minuts, una internada de Guillem a l'àrea, obligava a Carlos Habitis a cometre un clar penal, que el mateix Guillem, aquesta vegada si, transformava en el 0-2. El gol va relaxar als visitants, que van baixar el ritme però els de Chesa seguien bastant espessos en atac, i solament un xut de Juli fregant el pòste, va anar el seu bagatge ofensiu fins al descans.

En la segona meitat, el Tavernes volia i no podia crear perill davant un rival tancat, que intentava aprofitar alguna contra, aquesta va ser la dinàmica de tota la segona meitat, on amb prou feines va haver-hi accions destacables, solament una bona jugada de Auriña, avui suplent, gairebé al final del partit, per part dels de David Gutiérrez, i un xut de Bertó i una xilena de Paella, ambdues neutralitzades per David, per part dels locals.

El Cullera torna a guanyar, després de la seva ensopegada davant el Pego, i el Tavernes torna a perdre després de la bona imatge oferta a Catarroja i suma la seva segona derrota consecutiva com a local.

Fitxa tècnica:

*UD *Tavernes: Toni, Carbonell, Cristian (Pascual, *min 54), Habitis, *Feli, Rubén *Brines (Álex, *min 84), Vicent Ripoll (Paella, *min 54), Juli, Vicent (Eric, *min 66), *Bertó i Xavi Torres.

*CF Cullera: David, Ernest (*Auriña, *min 77), Juan, Miquel, Carlos, Abel (Abel, *min 81), Jordi C., Guillem (Jorge *Diaz, *min 85), Marc (Miguel A., *min 70), Joan i Antonio.

Gols: 0-1 Guillem, *min 17; 0-2 Guillem ( *pti), *min 20.