dimecres, 8 d’agost del 2012

Canvis en l'escola del CF Cullera


L’escola de futbol comença la nova temporada amb objectius renovats. La nova directiva que entrà l’any passat es va posar com a objectiu sanejar el club i fer-lo viable davant les retallades, en forma de subvencions previstes per a aquesta temporada.
Per aquest any l’objectiu serà dotar a l’escola d’una infraestructura esportiva, que permeta situar-la entre les millors. Tenint com a prioritat que els alumnes tinguen tot el necessari per a l’aprenentatge de la pràctica del futbol, volem posar al mateix nivell el respecte, el companyerisme, la serietat i l’educació com a pilars d’una formació integral.
El nou cos tècnic està format per 2 coordinadors esportius, un per a futbol 8 i l’altre per a futbol 11. Els 2 son llicenciats en educació física i amb titulació d’entrenadors de futbol. Amb una contrastada experiència, tindran tot el suport de la directiva en el nou projecte que ens han presentat per al funcionament de la escola. Com a coordinador de futbol 11 estarà Jose Pintos, i com a coordinador de futbol 8 David Victoria
Durant tot aquest estiu han estat formant a la resta d’entrenadors en l’ús de les noves tecnologies aplicades als entrenaments, i presentant el projecte d’escola esportiva que volem dur a terme.
Per altre costat incorporem una figura nova, que permetrà descarregar de feina als coordinadors esportius i que puguen dedicar-se a mirar entrenaments i partits. Aquesta figura correspondria a un coordinador administratiu que s’encarregarà d’estar en contacte amb la federació, reserva d’instal·lacions, canvis de partits... Juanjo Espi serà aquest coordinador administratiu.
Encara que aquesta infraestructura ens va a costar més diners que la que teníem l’any passat hem aconseguit no pujar la quota ( 4 pagaments de 75€ per a tot l’any ) que segueix sent de les més barates de la contornà. També anem a donar una equipació d’entrenament a cada jugador.
Per a acabar felicitar als coordinadors i a la empresa Ludus esports per l’èxit del campus d’estiu amb més de 50 xiquets, i esperem que segueixca el bon ritme d’inscripcions que esta produint-se i esperem que ens permeta en algunes categories fer 3 equips.
Per a inscriure’s estarem a partir del dia 13 d’agost en les oficines del club en el camp aèria de Cullera, de 19h a 20h. el dilluns, dimarts i dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada