diumenge, 26 d’agost del 2012

S'estrena l'equip femeni del Sucro Fs.

Esta vesprada del dissabte és una data per a recordar... L'equip femení del Sucro Fs, que porta setmanes entrenant per tal de reorganitzar-se ha debutat a Favara, en un interessant encontre en el que les cullerenques han intentat traure el millor que tenen. Un debut interessant que augura molt de futur. Endavant xiques.
I el que encara és millor, les cullerenques es varen acabar imposant pel marcador final de 4 a 9

5 comentaris:

  1. Fa el Club de Fútbol Cullera un femení i enseguida el fa el Sucro. Que es per fer la contra ?. Ni que açò fora una gran ciutat. Ara difícilemnt faràn equip unes i altres.

    Difícil està fer res en este poble si sempre anem dividint. Lamentable decisió del que pareixia un club respetable. Ara que faça un altre equip femení el Ciutat de Cullera i ja pareixerem les falles, que acabarant fent un
    en cada carrer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En referencia al teu comentari, crec que la gent que s ha decantat per aquest esport es per que li agrada clarament la dinamica que te el futbet i no el futbol. Esta clar que no hi ha moltes xiques en el poble que li agrada aquest tipus de deport, pero no per aixo hi ha que renunciar a intentar fer un equip que tinga ganes de intentar ficar en bon lloc al nostre poble!!!!. No hi ha que olvidar que si s ha fet aquest equip es per que hi ha gent ilusionada i apasionada del futbet, que s ha implicat molt per a que es puga fer realitat.
      Per aquest motiu done molt de suport al SUCRO FEMENI I A EL SEU ENTRENADOR PERE a que aquesta temporada fique el llisto molt alt i puguen demostrar el que han apres en la pretemporda. MOLTA SORT XIQUES!!!

      Elimina
    2. Per cert que no es pense ningu que aquest comentari ve de la directiva o algun component del sucro. Sols es una opinio de una afisionada al futbet que li agrada tindre un equip de femines de la categoria del sucro en el seu poble. ANiME A TOTES LES XIQUES DE CULLERA A QUE ES ANIMEN A PRACTICAR ESPORT TANT AL FUTBET COM AL FUTBOL!!!!!! AMUNT FEMINES!!!

      Elimina
  2. Sense entrar en fer valoracions... potser seria millor que ho parlaren entre les directives, encara que sé que algú dirà que no son el mateix esport. Sort als dos i endavant

    ResponElimina
  3. Des d'esta pàgina esportiva demanem als dos equips femenins, tant al del futbol com al de futbol sala moltíssima sort i esperem per part dels dos responsables dels mateixos la seua col·laboració a través del correu electrònic sportscullera@gmail.com, amb cròpniques, ressultats, fotos... MOLTES GRÀCIES PER VOSTRA COL·LABORACIÓ

    ResponElimina