dijous, 16 d’agost del 2012

XLII Regata de creuers BAHIA DE LOS NARANJOS


XLII TROFEU BAHIA DE LOS NARANJOS

El Club Nàutic de Cullera ha preparat la celebració de la regata de creuers Trofeu Bahia de los Naranjos, que enguany se celebrarà el dissabte dia 8 de setembre, i que arriba a la seua quaranta dos edició.
La imatge d’esta regata ve marcada pel trofeu que es lliura al guanyador de cadascuna de les edicions, i que no és altre que la carabela d'argent, però també es peculiar el repartiment de premis, ja que tots els participants tenen dret a un d’ells, escollint cadascú quin regal es el que vol endur-se.
La Regata es disputarà, com sempre, en la badia de Cullera, celebrant-se a les 11 del migdia la reunió de patrons i a les 12’30 hores la senyal d’atenció. A les 22 hores se celebrarà un sopar-barbacoa amb el lliurament de premis en les instal·lacions del Club.
El sistema de puntuació serà el conegut com a temps compensat. El premi al guanyador, tal i com ja hem dit, una carabela d'argent donada per l’ajuntament de Cullera.
La prova es realitzarà sobre un recorregut marcat per tres boies: una primera col·locada davant la desembocadura del Xúquer, per tal de permetre vore les evolucions dels vaixells des de la vora. Una segona boia es col·locarà front a l'estany i la tercera al far de Cullera.
Inscripcions: En la secretaría del Club Náutic de Cullera Avda del Puerto, 2 46400 Cullera Teléfono.- 96 172 11 54 Fax 96 172 17 78 e-mail cncullera@cncullera.com web www.cncullera.com Data l´mit, el dissabte día 8 de setembre a les 9:30 hores

Regata patrocinada per:

 En col·laboració amb 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada