divendres, 3 d’agost del 2012

Rugby Seven Setmana Esportiva 2012


El passat divendres dia 3 d’agost es va celebrar dins de la setmana esportiva a Cullera un campionat de rugby platja, en la modalitat de seven, a la platja de Sant Antoni amb la participació dels equips del Tavernes, i Cullera Forval. A més a més en els prolegòmens disputaren diversos encontres les escoles de rugby del Tavernes i el Cullera Forval
Tot començà sobre les 18h amb un public expectant que s'arrimaba a vore que era aixo del rugby platja. En els prolegòmens del seven en si, els joves de les escoles cullerenca i de Tavernes varen fer una exhibició de rugby en l'arena de la platja, demostrant un gran nivell i per què varen quedar campions en el campionat d'españa, un combinat dels dos equips.
Sens dubte este seven platja de rugby, està convertint-se en un dels esdeveniments amb més tradició des de que es recuperara la Setmana esportiva, estant un gran alicient per als amants de l'esport de la pilota ovalada, gaudint molt curiosos del joc que estan desenvolupant els participants en este campionat tan especial.






Enguany una de les principals novetats ha estat la presència del nou president de l'entitat cullerenca, Enric Tormos, qui ha estat al llarg de tot el campionat intercanviant opinions amb els presents, així com amb els jugadors.
Un torneig, este seven que serveix per a complementar la pretemporada que ja està realitzant l'equip sènior, i per què no... serveix també per a intentar aconseguir nous efectius per a este complicat esport que necessita de la participació de prop de 20 persones per tal de tirar endavant.
Des del Cullera Forval es vol agraïr la col.laboració a tots els seus patrocinadors que durant tot l´any han ajudat al club i en especial als que han col.laborat per a que aquest torneig de rugby platja es poguera realitzar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada