dimecres, 1 d’agost del 2012

CF Cullera 2 - Villareal 3. Amistós Pretemporada

El Club de futbol Cullera, que presideix Ernesto Sanjuan, i encara sense saber en quina categoria militarà la pròxima campanya, ha disputat esta vesprada el seu primer encontre de preparació de la pretemporada a casa davant de l'equip juvenil del Villareal.
Els cullerencs, que seguiran entrenats esta temporada per David Gutierrez "Guti" han utilitzat este encontre per a fer algunes proves interessants per tal d'acoplar als jugadors que han arribat nous esta temporada per tal de cobrir les baixes del que se'n han anat.
Els del CF Cullera han realitzat una bona primera part i tot i que els de la PLana s'han avançat en el marcador amb un dubtós gol fantasma que el linia ha atorgat sense dubtar, els de Guti han sabut refer-se i amb gols de Jabo, amb una falta magistral treta per la part dreta de l'atac cullerenc, i Guillem amb un toc excepcional, han arribat al descans amb avantatge en el marcador.
A la segona meitat, els entrenadors dels dos equips han utilitzat tots els seus canvis per tal d'anar provant i rodant les noves incorporacions i al final, els de la VilaReal han sabut donar-li la volta al marcador, principalment fruit de la millor preparació fisica a estes altures de la temporada, i han acabat imposant-se pel marcador final de 2 gols a 3.


Una interessant prova de la que ja haurà d'anar prenent nota l'entrenador cullerenc,
Dins d'esta actualitat cullerenca està el fet de que el jove jugador Abel, que fins enguany ha estat en la disciplina del CF Cullera, està a hores d'ara provant amb l'Hertha de Berlin per tal de quedar-se en terres germaniques. Des d'aci li dessitgen la major sort del mòn
Seguirem informant de l'actualitat del CF Cullera en esta pretemporada així com del que passe amb el jove Abel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada